Assassin’s Creed Syndicate

Un super joc cu asasini ce ofera o grafica superba si multa actiune. Actiunea se petrece in anul 1868 si anume in Londra acolo unde se desfasoara revolutia industriala. Fata de seriile anterioare aceasta versiune se remarca printr-un gameplay mult mai dinamic. Stilul de lupta a fost si el imbunatatit pentru o mai buna experienta de joc.

Arsenlaul de arme a fost reiinoit iar jucatorul detine acum o gama larga de arme pe care le poate folosii dupa bunul plac. Ca si celelalte jocul recente si acest joc iti ofera un imens spatiu de explorat. Aceste atuuri fac din acest joc unul frumos si nu va veti plictisii prea curand. Acest joc necesita un pc performant pentru ca este un joc de ultima generatie. Va puteti juca acest joc pe mai multe platforma inclusiv xbox, playstation sau microsoft windows.

Jucatorul controleaza toti razboinici si anume Jacob si Evie Frye. Acest doua caractere sunt gemeni. Din pacate acest joc nu include si un mod de tip multiplayer. Povestea de joc este una buna si se petrece in trecut, acolo cei doi gemeni au multe de infruntat si vor duce lupte crancene. Luptele se vor desfasura de obicei in peisaje de tip padure dar si in oras. Acesti asasini opereaza de obicei din umbra iar elementul supriza este punctul lor forte. Nu este recomandat sa ataci inamicii in camp deschis si este important sa nu fii descoperit prea devreme.

Descarca:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress