Cele mai frumoase jocuri cu Masini

Câteva jocuri cu masini de curse foarte frumoase ce pot fi jucate gratuit.

Rocket League

Despre Joc: Rocket League este un joc de curse cu mașini în care vei juca și fotbal sau baschet de exemplu. Acțiunea se petrece pe un teren fie de fotbal sau de baschet. Grafica este una foarte bună iar efectele vizuale sunt spectaculoase. ai la dispoziție mai multe mașini dar și posibilitatea de ați modifica și customiza mașinuța. Mașinile sunt rapide, manevrabile dar și rezistente. Este un joc plăcut de jucat dar și foarte amuzant. Modul de customizare al mașinilor este complex și astfel în joc există milioane de moduri posibile de customizare. Meciurile sunt de 8 jucători adică 4 vs 4. Jocul se poate juca atât pe platforma Windows cât și pe Xbox One, PlayStation 4 sau Nintendo Switch. Este un joc destul de competitiv care a primit foarte multe recomandări și recenzii pozitive. Este gratuit de jucat iar dacă vei distracție din plin îl poți juca alături de prietenii tăi. Descarcă jocul, instaleazăl, alegeți mașina dorită iar distracția va începe! În arena poți găsi boost-uri sau diferite bonusuri!

Tipul Jocului: Racing, Curse, Mașini.

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Psyonix, Inc.

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.4 GHz Dual Core
Placa video: NVIDIA GTX 260 sau ATI 4850
Memorie Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 7 GB

Descarca acest joc


Tinkr Garage

Despre Joc: Salutare dragi prieteni și mai ales gameri! De data asta v-am pregătit o nouă recomandare și anume jocul Tinkr Garage. Este un joc complet gratuit cu diferite mașini și vehicule. Jocul vă pune la dispoziție o gamă vastă de modele precum mașini, tractoare, atv-uri, autobuze etc. Cel mai important aspect este faptul că jocul vă permite să modificați mașinile după cum doriți. De exemplu la o mașina de tip coupe puteți adăuga niște anvelope super uriașe. Pe vehicule puteți atașa diferite arme cu care puteți trage în alte mașini. Jocul este lansat în acest an așa că pe parcurs vor apărea mai multe vehicule și mult mai multe accesorii pentru customizarea lor. Este un joc foarte plăcut și distractiv ce ar trebui încercat. Jocul este complet gratuit iar grafica sa este acceptabilă. Harta este una imensă și merită explorată. Având în vedere că jocul este complet gratuit, concluzionăm că merită jucat.

Tipul Jocului: Curse – Racing

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Tinkr

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.3 GHz Quad Core
Placa video: 1 GB
Memorie Ram: 8 MB
Spatiu HDD: 4 GB

Descarca acest joc


Forkdrift

Despre Joc: Forkdrift este un joc diferit față de majoritatea jocurilor video actuale din mai multe privințe. Este un joc de condus dar nu vei conduce mașini de curse rapide ci vei conduce un moto-stivuitor. Va trebui să cari marfă și diferite produse dintr-un loc în altul. Este un joc distractiv de jucat și minimalist. Nu execelează la capitolul grafică dar este plăcut la prima vedere. Interfața și stilul de joc sunt simpliste și nu este nevoie de experiență. Va trebui să transporți marfă din diferite zone precum porturi, ferme etc. Jocul este creat și publicat de către compania Endless Suffering, fiind lansat pe 31 Iulie 2020. Este un joc distractiv ce a primit o mulțime de recenzii pozitive. Forkdrift se poate juca și online alături de alți jucători dar și în diferite moduri de joc. Motostivuitorul ales se poate modifica și customiza după bunul plac atât la exterior cât și la interior prin diferite piese.

Tipul Jocului: Motostivuitor – Curse

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Endless Suffering

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: i5 generația 4
Placa video: 512 MB
Memorie Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


High Octane Drift

Despre Joc: Știm că îți plac jocurile cu mașini de curse, așa că ți-am pregătit un nou joc care sigur îți va plăcea. High Octane Drift este un joc cu mașini de curse în care vei face drifturi. Jucătorii care vor reuși cele mai bune drifturi vor fi câștigători. Traseele pe care au loc cursele sunt create pentru a permite mașinilor să efectueze drifturi în curbe. Sunetul scos de motoarele mașinilor este unul senzațional și destul de realistic. Interfața grafica a jocului este simplistă. Grafica jocului este una calitativă iar cerințele de sistem sunt minime. Jocul este unul 3D și destul de realistic, modul online permițând accesul la 32 de jucători. Mașinile din joc pot fi modificate și schimbate elementele de aerodinamică pentru cele mai bune performanțe. Jocul oferă acces la peste 1500 de piese ce pot fi schimbate la mașini. Poți participa la diverse turnee și competitiții și câștiga diferite premii. Jocul nu a beneficiat de o poveste de joc dar este plăcut de jucat! Cel mai important aspect fiind faptul că jocul este complet gratuit! Alegeți mașinina dorită, tunează și execută cele mai tari drifturi!

Tipul Jocului: Curse – Masini – Racing – Cars

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Cruderocks

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.2 GHz Dual Core
Placa video: 1 GB
Memorie Ram: 2 MB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress