Descarca Jocuri cu Masini cu Volan

Jocuri de curse complet gratuit, unele dintre ele se pot juca desigur și cu volan. Jocuri foarte frumoase și tari ce au o grafică bună.

Copa Petrobras de Marcas

Despre Joc: Copa Petrobras de Marcas este un nou joc de curse cu mașini de bună calitate. Jocul a fost lansat în anul 2014 de către comapnia Reiza Studios. Este un simulator de curse cu mașini popular ce a primit păreri bune de la jucători. Vei conduce mașini de curse foarte puternice de peste 300 de cai. Sunetul emis de către motoarele turate este fantastic. Interfața jocului este una intuitivă și plăcută. Performanțele mașinilor sunt deosebite, în funcție de model și dotări. Poți juca curse rapide sau participa la campionat unde vei concura cu cei mai buni piloți de curse. Modele de mașini: Toyota, Mitsubishi etc. Pe Steam este disponibilă îmbunătățită a jocului di mai multe aspecte: grafică, efecte speciale, sunete, fizica jocului, setări de grafică, rezoluția parbrizului mărită etc. Jocul este complet gratuit de jucat, se poate descărca rapid de pe platforma Steam! Cerințele de sistem sunt reduse, acest joc se poate juca și pe un pc sau laptop vechi.

Tipul Jocului:

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator:

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 1.4 GHz
Placa video: 256 MB
Memorie Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


BMW M3 Challenge

Despre Joc: Dacă îți plac jocurile video cu mașini de curse, atunci acest joc video sigur va fi pe placul tău. În acest joc vei conduce un model super de BMW M3 pe un traseu special. BMW M3 Challenge este un joc în care vei putea conduce doar modelul BMW M3 contra altor modele de M3. Este un joc vechi dar care a rămas popular chiar și în prezent. Nu execelează la capitolul grafică fiind un joc mai vechi dar la capitolul sunet este super. Sunetul motorului M este fantastic, acest motor fiind unul foarte puternic. Modelul BMW M3 a fost unul dintre cele mai populare și spectaculoase. M3 este dotat cu un motor ce poate atinge viteze de peste 300 km pe oră. Turometrul modelului poate atinge turații de până la 9000, asta înseamnă putere și un sunet senzațional. BMW M3 este un model modificat în totalitate în comparație cu seria 3, atât la motor, suspensie, cutie de viteză etc. Traseul este unul special pentru curse și pentru a atinge viteze ridicate. Jocul este complet gratuit, măsoară doar 385 MB și nu necesită un pc sau laptop performant, se poate juca și pe dispozitivele vechi.

Tipul Jocului:

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: BMw M3

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2 GHz
Placa video: 128 MB
Memorie Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc


Rage of Car Force: Car Crashing

Despre Joc: Sunteți gata să încercați un super joc cu mașini de curse care se bușesc și au super puteri ? Rage of Car Force: Car Crashing este un joc foarte amunzat lansat în acest an pe 21 Iulie de către compania Extreme Developers. Este un joculeț plăcut de jucat și atenție, complet gratuit. Ați auzit bine, acest joc are o grafică bună dar este complet gratuit de jucat. Jocul a primit deja recenzii pozitive din partea jucătorilor și este apreciat. Vei intra într-o arena alături de alte mașinuțe și poți ataca alte mașini cu armele din dotare. Jocul permite jucătorilor să bușească mașini, să le ciocnească, să le arunce în aer etc. Mașinile au un imens arsenal de arme precum shotgun, pistoale, mitraliere, lansator de grenade, arme cu laser, arme cu laser etc. Cu timpul îți poți îmbunătăți mașina și armele sale și vei deveni un erou legendar. Jocul nu necesită cerințe de sistem ridicate și astfel poate fi jucat și pe un calculator sau laptop mai vechi. După fiecare bătălie vei primii recompense și puncte care te vor ajuta în joc.

Tipul Jocului: Curse – Mașini – Racing – Accidente – Bușituri

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Extreme Developers

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Placa video: 512 MB
Memorie Ram: 2 gB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc


Project Cars – Editia Pagani

Despre Joc: Project Cars – Editia Pagani este o ediție specială a jocului Project Cars ce oferă o mulțime de acțiune. Această ediție se remarcă prin mașinile de cursă Pagani și trei locații tari. Pagani este o marcă de mașini de curse super rapide, stabile, manevrabile și frumoase ca design. Sunt mașini special concepute pentru curse și senzația de a șofa. Mașinile din joc disponibile sunt: Pagani Huayra, Pagabi Huayra BC, Pagani Zonda Cinque, Pagana Zonda R și Pagani Zona Revolucion. Traseele sunt: Nurbugring, Nordschleife, Monza GP și Azure Coast. Aceste trasee sunt printre cele mai populare și sunt grozava. Modurile din joc sunt: Quick race weekend și time trial. Grafica jocului este una foarte bună iar sunetul emis de motoarele puternice este senzațional. Acest joc este gratuit de jucat și merită încercat!

Tipul Jocului: Curse – Racing – Mașini

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Slightly Mad Studios

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.2 GHz Dual Core
Placa video: nVidia GTX 260 sau ATI Radeon HD 5770 minim
Memorie Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 25 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress