Descarca Jocuri cu Masini de Curse

O serie de câteva jocuri cu mașini de curse foarte distractive. Jocuri gratuite ce merg pe aproape orice calculator sau laptop.

Heavy Metal Machines

Despre Joc: Heavy Metal Machines este un joc video de curse cu mașini diferite. Este un joc diferit față de cele clasice de curse cu mașini. Dacă nu vă este familiar jocul, puteți incerca tutorialul oferit de joc. În joc există o mulțime de skinuri de mașini din care poți alege, skinurile le poți debloca pe parcursul jocului sau cumpăra. Jocul beneficiază de update-uri periodice, unele în funcție de diferite perioade. De Halloween de exemplu sunt update-uri cu skinuri diferite cu tematica Halloween. Grafica jocului este una interesantă dar efectele speciale reprezintă piesa de rezistență. Mașinile au diferite puteri și arme pe care le poți folosi. Mașinile pot fi dotate cu diferite arme și puteri pe care le poți folosi pe parcursul jocului. Viața mașinilor este afișată pe mașini, la fel și damage-ul primit sau oferit. Site-ul oficial al acestui joc este disponibil la adresa heavymetalmachines.com, aici veți găsi mai multe informații și noutăți despre acest joc. Piloții și modelele de mașini disponibile în joc sunt de asemenea afișate pe site-ul oficial. Jocul a fost lansat pe 19 Septembrie 2018 de către compania Hoplon. Jocul este complet GRATUIT de jucat și se poate descărca de pe site-ul oficial sau de pe platforma Steam.

Tipul Jocului:

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator:

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: GHz
Placa video: MB
Memorie Ram: MB
Spatiu HDD: GB

Descarca acest joc


Inertial Drift: Sunset Prologue

Despre Joc: Acțiunea jocului Ineritial Drift – Sunset Prologue se desfășoară în anii 90, într-un universe retro futuristic. Este un joc tare care nu se aseamănă cu nici un alt joc jucat de tine până acum. Jocul a fost lansat în anul 2020 și se bucură de recenzii pozitive din partea jucătorilor. Mașinile din joc sunt super rapide și capabile să prindă viteze enorme. Cea mai tare chestie este însă drifturile efectuate de aceste mașini care sunt nemaipomenite. Stilul de joc este unic iar cel de precizie în drifting este foarte tare. Un joc provocator și foarte plăcut de jucat ce este complet gratuit! Jocul nu excelează la capitolul grafică dar fiind gratuit merge încercat de plictiseală. Jocul este ușor de jucat și sigur îți va lăsa o impresie bună.

Tipul Jocului: Curse – Masini – Racing

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Level 91 Entertainment

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Placa video: GeForce GTX 550 Ti sau Radeon HD 6790
Memorie Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 5 GB

Descarca acest joc


Project Torque

Despre Joc: Project Torque este un joc de tip MMO complet gratuit ce aduce înapoi moda anilor 2000. Vei putea juca moduri precum Sim, Drift, Drag, CTF dar și Thunder Alley. Modurile de mai sus sunt foarte tari și ingenioase. Jocul nu excelează la capitolul grafică fiind lansat în anul 2008 dar este un joc plăcut și amuzant de jucat. Jocul pune la dispozitia jucatorilor o multime de trasee tari din Germania, Ungaria, Mexic, Anglia, Shanghai și multe altele. Jocul oferă o mulțime de mașini pe care le poți modifica și tuna după bunul plac la piese precum motor, transmisie, frăne etc. Jocul este disponibil în mod gratuit pe Steam și este recomandat de către cei care l-au jucat.

Tipul Jocului: Curse – Racing – Masini

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Invictus Games Ltd

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: Dual core 2.0 GHz
Placa video: GeForce 9800
Memorie Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB

Descarca acest joc


TrackMania Nations Forever

Despre Joc: TrackMania Nations Forever este unul dintre cele mai frumoase jocuri de curse cu mașini. Nu excelează la capitolul grafică dar jocul este unul dintre cele mai populare jocuri de curse. Farmecul jocului TrackMania îl reprezintă mașinile rapide și traseele plin de pante. Poți efectua diferite mișcări și scheme cu mașinile din joc. Odată ce vei caștiga curse vei primi diferite medalii și puncte în joc. Jocul a fost lansat în 2008 pe 16 Aprilie de către compania Ubisoft și creat de către compania Nadeo. Este foarte popular pe platforma Steam, primiind o mulțime de recenzii pozitive. Vei putea să conduce mașini cu o viteză incredibilă și executa diferite scheme. Vei avea acces la peste 65 de circuite frumoase. Jocul este complet GRATUIT și merită încercat, funcționează pe pc sau laptop vechi, cerintețele de sistem fiind minime. Jocul se poate juca atât în modul single-player cât și în modul multiplayer alături de alți jucători. Putem spune că TrackMania Nations Forever este cel mai distractiv joc de curse cu mașini.

Tipul Jocului: Curse – Mașini

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Nadeo

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 1.6 GHz
Placa video: 128 MB
Memorie Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress