Descarca Jocuri cu Masini in Doi

Jocuri cu masini de curse și raliu asemanătoare cu cele din seria GTA. Jocul Stunt Rally se poate juca in 2 jucatori.

Stunt Rally

Despre Joc: Stunt Rally este un joc foarte frumos cu mașini de curse. În joc regăsim peste 172 de trasee care diferă în funcție de grafică și de complexitate. Jocul are o mulțime de misiuni frumoase ce nu sunt greu de realizat. Peste 20 de mașini sunt gata să fie condus dar și o motocicletă. Jocul se poate juca în modul single race, campionat, competitiție, multiplayer și în doi jucători. Website-ul oficial al jocului este stuntrally.tuxfamily.org, aici regăsim informații despre joc, pagină de descărcare, forum, videouri, galaerie, mașini, circuite etc. Mașinile se pot modifica ca aspect și personaliza. Jocul este complet gratuit iar grafica sa este bună, sunetul mașinilor este optim. Dacă doriți un joc cu mașini gratuit și foarte bun vă recomand să încercați Stunt Rally.

Tipul Jocului: Curse – Jocuri în 2 cu mașini

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Descarca acest joc


Speed Dreams

Despre Joc: Speed Dreams este un super joc de curse cu mașini cu o grafică 3D și multă acțiune. Jocul a fost lansat în anul 2010 și se poate juca pe platformele Windows, Linux, Amigaos 4, Aros, Haiku și Marphos. Jocul a fost periodic updatat. Websiteul oficial este speed-dreams.org, aici regăsim mai multe informații cu privire la acest joc precum imagini, comunitate, update-uri etc. În joc regăsim o mulțime de mașini și circuite pe care le poți conduce. Mașinile au motoare puternice cu mulți cai putere ce pot ajunge până la 9000 de turații pe minut și viteze de peste 300 km pe oră. Jocul este unul realistic cu efecte vizuale tare și o grafică acceptabilă. Sunetul mașinilor și al motoarelor este de asemenea frumos. Speed Dreams este un simulator optim și respectă regulile de conducere. Dacă vă plac jocurile de curse cu mașini vă recomandăm jocul complet gratuit Speed Dreams.

Tipul Jocului: Curse – Mașini

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Descarca acest joc


Racing Classics: Drag Race Simulator

Despre Joc: Racing Classics: Drag Race Simulator este un joc frumos cu mașini de curse lansat de către compania T-Bull în anul 2019. Grafica jocului este una atrăgătoare iar efectele speciale sunt simpatice. Jocul oferă jucătorilor acces la mașinile din anii 70 și 80 dar atenție, cele mai tari mașini ale acelor ani. Vei conduce doar mașini super rapide dotate cu motoare puternice ce au foarte mulți cai putere. Cele 16 mașini legendare te așteaptă să le conduci într-un cadru legendar. Traseele sunt în număr mare și te așteaptă să efectuezi cele mai tari scheme. Mașinile se pot customiza ca aspect după bunul plac. În modul de poveste vei avea acces la peste 45 de curse frumoase. Jucătorii buni vor apărea într-un top online. Jocul este complet gratuit așa că merită încercat!

Tipul Jocului: Masini – Curse – Racing

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: T-Bull

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Placa video: 128 MB
Memorie Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 500 MB

Descarca acest joc


X Motor Racing

Despre Joc: Vă plac jocuri de curse cu mașini frumoase și nu știți ce joc să mai încercați? Ce ați spune de X Motor Racing? X Motor Racing este un joc de curse cu mașini cu o grafică bună, stil de joc plăcut și o interfață acceptabilă. Jocul a fost creat de către compania Exotypos și lansat în anul 2013. Jocul se poate juca în modul multiplayer, competiție și traseu rapid. În joc regăsim mașini super rapide precum BMW M3, Imsa etc. Grafica este una foarte bună iar mașinile se conduc foarte bine pe traseu. X Motor Racing este un simulator de curse foarte bun. Vei conduce mașini rapide pe diferite circuite și asta va fi foarte plăcut. Websiteul oficial este www.xmotorracing.com, aici regăsim noutăți, informații despre joc, moduri etc.

Tipul Jocului: Curse – Mașini

Versiune Joc: Demonstrativ

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Exotypos

Descarca acest joc


Nitronic Rush

Despre Joc: Nitronic Rush este un joc gratuit de curse cu mașini de bună calitate. Grafica este una interesantă dar diferită de majoritatea jocurilor. În joc regăsim câteva modele de mașini rapide cu care vom participa la curse. Mașinile din joc nu trebuiesc turate la maxim pentru că se vor strica. Veți avea de îndeplinit o serie de misiuni de pe urma cărora veți câștiga puncte și avansa în joc. Jocul este gratuit așa că nu este perfect, mai sunt mici bug-uri uneori. Este un joc drăguț ce merită încercat de jucătorii cărora le plac jocurile de curse cu mașini. Interfața este una simplistă iar stilul de joc acceptabil.

Tipul Jocului: Curse

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Digipen

Descarca acest joc


Ignite

Despre Joc: Ignite este un joc foarte tare cu mașini de curse rapide și foarte frumoase. În joc regăsim doar super mașini capabilă să atingă viteze mari dar sunt foarte manevrabile. Jocul se poate juca în modul de campanie, free player, multiplayer sau trophy room. Ne putem alege locația traseului având la alegere o mulțime de trasee cu diferite niveluri de dificultate. Mașinile diferă ca manevrabilitate, accelerație și viteză maximă. Odată ce ați ales traseul și mașina dorită, cursa va începe iar acțiunea este una spectaculoasă. Grafica jocului este una foarte bună, la fel și efectele speciale. Mașinile sunt dotate cu NOS și pot atinge viteze de peste 300 km pe oră. După fiecare cursă câștigată vei obține diferite realizări care te vor ajuta pe parcursul jocului. Dacă vrei să încerci un joc cu o grafică bună și foarte spectaculos atunci poți descărca Ignite.

Tipul Jocului: Curse – Mașini – Auto

Versiune Joc: Demonstrativ.

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Nemesys Games

Descarca acest joc

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress