Descarca jocuri cu Masini rapide

O serie de jocuri frumoase cu masini de curse foarte rapide ce pot atinge viteze mari. Jocuri frumoase ce nu necesită un calculator sau laptop performant.

Colin McRae Rally 2005

Despre Joc: Un joc cu masini de curse in care vei participa la raliuri. Jocul difera fata de jocurile clasice prin faptul ca aici vei conduce masini special creat pentru raliu. Masinile sunt special modificate pentru a rezista la drumurile grele. Majoritatea curselor au loc in padure si locuri de la tara. Iti poti alege nationalitatea dorita iar apoi masina dorita. Jocul ofera o gama vasta de masini din care putem enumera: Toyota, Ford, MG, Citroen, Peugeot, VW, etc. Poti juca jocul in modul cariera, mod recomandat. Vei participa la o multimde curse si vei castiga premii. Fiecare masina este unica si difera ca putere. Toate masinile au motoare puternice pe benzina ce pot dezvolta multi cai putere. Masinile pot fi imbunatatite la motor, frane, evacuare, aspect, tc.

Tipul Jocului: Masini – Curse – Raliu – Intreceri

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Codemasters

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Placa video 64: MB
Memorie Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


Race Driver Grid

Despre Joc: Un nou joc de calitate in care vei conduce masini foarte rapide. Jocul incepe cu jucatorul acceptand rolul de sofer pentru echipa sa. Asta presupune castigarea de bani pentru inceput, apoi jucatorul isi va cumpara propria masina pentru a participa la curse. Vei avea acces la cele mai puternice masini disponibile, capabile sa atinga viteza de peste 250 km pe ora. Modul cariera este interesant si merita incercat. Jocul se aseamana cu jocurile din seria Need for Speed. Grafica jocului este de calitate iar stilul de joc este acceptabil. Masinile se controleaza mai greu dar va veti obisnui rapid. Grid este un joc de curse ce merita testat.

Tipul Jocului: Curse – Masini – Racing

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Codemasters

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Placa video: 512 MB
Memorie Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


Robocraft

Despre Joc: Robocraft este un joc video foarte frumos cu roboti. Este un joc de curse cu roboti in forma de masini sau diferite vehicule. De asemenea poti trage cu acesti roboti. Nu numai ca participi la curse dar trebuie sa tragi si in inamicii tai. Jocul ofera o multime de masini roboti, fiecare cu arme diferite. fiecare arme are avantajele sale, Armele sunt asezate in partea frontala a robotilor, aveti afisata si o tinta in timp ce conduceti. Armele sunt de ultima generatie si trag cu diiferite forme de proiectile sau lasere. Jocul iti permite sa iti construiesti propriile masini robot si aveti la dispozitie o sumedenie de arme din care puteti alege. Jocul ofera masini rapide, tancuri, elicoptere, drone, etc. Peste 250 de feluri de masini robot sunt gata sa fie conduse. Este un super joc cu o grafica buna si amuzant! Motto-ul jocului este construieste, condu si lupta! Am uitat sa va spun ca jocul este complet GRATUIT. Se poate descarca de pe siteul oficial sau Steam. Mult succes!

Tipul Jocului: Masini – Curse – Roboti

Versiune Joc: Gratuit Joc Full

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: FreeJam

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: Intel Dual Core
Placa video: Shader Model 3.0, DirectX 9.0c
Memorie Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc


RaceRoom Racing Experience

Despre Joc: RaceRoom Racing Experience este un joc video cu o grafica foarte buna in care vei conduce masini de curse foarte rapide. Poti juca in modul singleplayer, multiplayer alpha si competitions. Acest joc ofera o multime de trasee/circuite si putem enumera faimoasele Suzuka, Hangaroring, Zolder, Monza, etc. Dupa alegerea circuitului iti vei alege masina dorita. Jocul ofera doar masini super puternice dotate cu motoare imense ce pot dezvolta o groaza de cai putere. Putem enumera cateva masini premium si anume: BMW, Mercedes Benz, audi, Chevrolet, Ford, McLaren, Peagani, Ruf, Radical, Volvo, etc. Toate aceste masini pot atinge viteze foarte mari dar sunt de asemenea si foarte manevrabile. Jocul ofera un realism foarte bun, masinile si drumurile sunt parca rupte din realitate. Jocul se merita jucat in modul online, acolo unde veti avea competitori foarte buni. Din pacate jocul nu se poate juca pe Windows xp, ci doar pe Windows 7, 8 si 10. Jocul ofera sunete realistice ale masinilor si peste 20 de circuite frumoase pe care sa conduci masinile. Acest joc este complet gratuit de jucat de acea nu merita ratat, descarcatil gratuit!

Tipul Jocului: Curse – Masini – Racing – Simulator

Versiune Joc: Free – Full

Compatibil cu Windows: Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Sector3 Studios

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.4 GHz Dual Core
Placa video: 1 GB
Memorie Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 30 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress