Download Bionicle Heroes

Bionicle Heroes este un joc video 3D. Acesta a fost lansat in noiembrie 2006 de catre Jocuri TT pe Play Station 2, Xbox 360, Nintendo Game Cube, Microsoft Window si de Amaze Entertainment. În timp ce jocul este vag bazeat pe prima parte a Bionicle Legends el este non-canonic si ofera mai multe personaje din arcele anterioare din franciza.

Jucatorii controleaza un erou anonim pentru a opri raul Piraka, care s-au folosit de puterea Mask of Life de a transforma animalele salbatice de pe insula Voya Nui in creaturi agresive, rele. Eroul este capabil sa poarte masti de Inika Toa, in scopul de a tine la aparente si competentele acestora. Jucatorii pot comuta intre orice masti colectate de la vointa, dar in cazul in care alerga afara, masca de sanatate este pierduta.

In timpul jocului, jucatorii pot colecta piese Lego cu valori de diferite puncte. Colectarea suficienta de puncte umple un metru si activeaza Modul Hero. De-a lungul fiecarui nivel sunt mai multe constructii Lego, care pot fi asamblate.

Exista 25 de nivele si 19 de sefi in total in plus fata de nivelurile si de colecție care pot fi vizionate, jucatorii pot explora, de asemenea, o zona de bonus.

Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress