Download Call Of Duty 2

Call Of Duty 2 este un joc video de tip shooter cu misiuni frumoase si campanii militare accesibile. In ultima vreme seriile call of duty au fost preferate in schimbul altor jocuri de tip shooter. Multi jucatori au inceput sa joace cod in locul counter strike pentru ca aduce o grafica mult mai buna si un stil de joc mai original.

Acesta a fost dezvoltat de Infinity Word si publicat de Konami in Japonia si Activision.

Jocul este stabilit in Al Doilea Razboi Mondial si modul de campanie este experimentat prin perspectivele soldatilor. Multe functii au fost adaugate si modificate de la originalul Call of Duty. Schimbarea cea mai notabila este regenerarea sanatatii. Adaugari include o pictograma care indica apropierea unei grenade ce sta sa explodeze.

Call of Duty 2 are mai multe tipuri de caracteristici: Deathmatch, Team Deathmatch, Search si Destroy, Capture the Flag si sediul. Aceste harti includ Normandia, Africa si Rusia. Fiecare echipa poate alege o varietate de arme, in functie de harta. Jucatorii pot alege intre soldati americani, soldati sovietici si soldati britanici pentru fortele aliate, in timp ce fortele Axei trebuie sa joace ca soldati germani.

Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Download Call Of Duty 2”

 1. required says:

  cel mai tare joc
  lam jucat si lam terminat in 2 luni

 2. marian says:

  nu imi merge sa descarc jocul

 3. VIP says:

  cum fac sal dscarc ?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress