Download Driving Speed PRO

Driving Speed ​​Pro este un joc cu masini de curse in care puteti concura impotriva calculatorului sau cu prietenii intr-un mod multiplayer. Experimentati masini reale de curse competitive de toate marcile si modelele.

In joc masinile sunt dotate cu motoare v8 impreuna cu cai putere pe masura. Concureaza in modul de cariera in cazul în care puteti experimenta o cariera de curse adevarata. Incepeti cu o cantitate mica de credite virtuale si cumparati o masina pentru a intra in evenimente organizate de serie. Castiga credite virtuale de curse care pot fi folosite pentru a achizitiona mai multe masini, platiti pentru reparatii si upgrade-uri de performanta.

Modifica masina ta prin achizitionarea de upgrade-uri de performanta si a vedea exact modul în care fiecare tip de actualizare imbunatateste in mod specific puterea si cuplul motorului de pe un grafic Dyno. Achizitionarea transmisiei modernizate pentru schimbarea vitezelor mai rapide,pneuri mai bune pentru aderenta crescuta si manevrabilitate mai buna, reducerea greutatii pentru o manipulare mai buna, setari de suspensie care scad mașina și de a îmbunătăți manipulare dintr-un centru de greutate mai jos.

Download :

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Download Driving Speed PRO”

  1. Ionut says:

    Daca descarc jocul exista ceva licienta de platit sau asa ceva?
    Va rog raspundetimi!

  2. admin says:

    Salut, nu este nevoie. Este versiunea demonstrativa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress