Download East India Company

Porniti intr-o noua aventura incredibila pe apele invorburate ale marii. Este un joc de strategie dar si distractiv pentru toti cei fascinati de aceste jocuri.

JoculĀ  a fost produs de compania Nitro Games si distribuit de Paradox Interactive.

Se poate juca pe platforma Microsoft Windows si a fost lansat in 2009. In acest joc trebuie sa conduci diferite portiuni de teren si vei ridica foarte multe cladiri si vei face tag-uri pentru a te apara.

Rolul tau este sa iti aranjezi o mica parte de teren si vei fi gata sa pornesti intr-un nou razboi impreuna cu vapoarele si corabiile tale.

Pe parcursul jocului iti vei putea face o adevarata baza si iti vei inbunatatii vapoarele si corabiile pentru o putere mai mare de lupta. Trebuie sa fi atent pentru ca oponentii tai te vor ataca din toate partile.

Daca esti atent si coordonezi cat mai bine batalia poti trece cu usurinta la urmatorul nivel. Pe parcursul jocului iti poti crea mici baze si poti cucerii anumite regiuni.

Acest joc iti ofera 8 regiuni diferite pe care le poti cucerii acelea fiind Britania, Franta, Olanda, Portugalia, Danemarca, Suedia, Sfantul Imperiu si Spania.

Jocul se bazeaza pe misiuni, diplomatie, schimbari de bunuri si foarte multe razboaie.

Descarca jocul gratuit si dovedeste ca esti cel mai bun si ca poti cucerii fiecare regiune. Succes!

Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download East India Company”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress