Download Fifa 2012

Fifa 2012 este un joc cu fotbalisti creat de catre compania Electronic Arts pentru platformele Windows Pc, Mac OS X, PlayStation, Xbox si wii.

Jocul te pune in postura unui antrenor de fotbal dar in meciuri poti controla jucatorii pentru un gameplay desavarstit si multa actiune. Iti poti crea propria echipa de fotbal si efectua transferuri ale celor mai buni jucatori pentru ca echipa ta sa fie cea mai puternica.

Ca antrenor poti face schimbari de jucatori dar poti schimba si pozitile lor din teren pentru randament pe masura. Fata de seriile anterioare, fifa 2012 ofera un stil de joc mult mai complex iar interactiunea dintre jucatori si minge este mai echilibrata.

Vei controla jucatori faimosi cu care poti efectua dribling-uri, sprint-uri si cu care poti inscrie goluri frumoase de la distanta prin suturi plasate dar destul de puterunice. Jocul ofera cele 2 moduri de joc clasice si anume singleplayer contra computer-ului sau online contra altor jucatori.

Recomand sa jucati modul online pentru ca este mai placut si amuzant. Modul online este putin mai dificil dar in acest mod veti invata sa jucati acest joc foarte bine.

Bafta la inscris goluri frumoase!

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress