Download Gta Vice City

Grand Theft Auto Vice City prescurtat si cunoscut ca Gta Vice City este un joc ce combina mai multe stiluri de joc. In joc poti face o multime de lucruri iar jocul include actiune, aventura, impuscaturi, masini dar si multa violenta.

Jocul se traduce in romana ca “Marele Jaf Auto” iar in joc poti fura orice masina de pe sosea. Ai grija cand incerci sa furi o masina pentru ca politia poate vi prin preajma si te poate urmari.

Gta Vice City ofera o lume imensa de explorat dar la inceput poti explora doar un oras. Dupa ce vei termina un anumit numar de misiuni poti trece si in celelalte 2 orase.

De data asta orasul Vice City se aseamana cu orasul Miami iar peisajele din joc sunt superbe. Zielele insorite, cladirile frumoase, masinile luxoase si plaja imensa fac din vice city un super joc.

Caracterul pe care il vei controla se numeste Tommy Vercetti care recent a fost in puscarie iar acum incearca sa isi faca un nou rost in viata. Din pacate ajunge sa faca treburi cu mafiotii si va intra in jocul lor murdar.

In joc poti juca liber facand aproape orice iti doresti sau poti face misiuni care iti va prezenta jocul, armele, masinile si personajele din joc. Daca vei termina misiuni vei primii bani cu care iti poti cumpara masini, locuinte, cluburi sau chiar institutii.

Pe aceasta pagina nu puteti descarca jocul complet ci doar modul gta vice city ultimate. Acest mod va aduce masini noi si multe altele!

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download Gta Vice City”

  1. Ivo101 says:

    This Website is the best !!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress