Download Hitman 2

Hitman 2 este un joc video cu impuscaturi in care trebuie sa iti ajuti eroul sa elimine toti rau facatorii.

Acest joc de actiune cu impuscaturi pune mare accent pe furisare. Jocul este produs de Eidos, iar platformele jocului sunt Microsoft PC, Xbox si Playstation 2.

Jocul iti va pune la dispozitie o gramada de misiuni foarte grele, trebuie sa capturezi si sa elimini oameni foarte periculosi.

Vei fi pus intr-o situatie extrema, in aceasta misiune trebuie sa te lupti si sa capturezi o multime de raufacatori fara a face foarte mult zgomot pentru ca risti sa fi detectat si poti pierde misiunea.

Personajul tau este dotat cu echipamente necesare, arme de foc, dar are si calitati de lupta corp la corp dezvoltate pentru a face fata confruntarii ce il asteapta.

Trebuie sa elimini inamicii foarte rapid si in liniste si fara a lasa vreo urma. Personajul are nevoie de ajutorul tau fiind intr-o situatie foarte grea, nu poate face totul singur. Il poti ajuta cu calitatile tale de erou.

Fi curajos si du la bun sfarsit o misiune importanta. Descarca jocul gratuit si bucura-te de acest joc in care gasesti actiune, impuscaturi si mult suspans.

Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress