Download Jocuri Aventura

O serie de jocuri de aventură și acțiune ce merită încercate. Grafică bună și multe efecte speciale.

Ring of Elysium – Scapa de un dezastru uimitor în Ring of Elysium, un shooter de luptă royale dezvoltat de Tencent Games. Un nou joc de tip battle royale care promite multe! Este complet gratuit așa că merită încercat! Este un joc destul de asemănător cu popularul PUBG dar este gratuit de jucat. Grafica este una realistică iar jucătorii au acces la o mulțime de arme, muniții, iteme, echipamente, etc. De asemenea puteți găsi cutii pe jos care conține arme sau alte echipamente. Poți juca singur sau alături de alți prieteni. La început vei explora lumea în căutarea celor mai bune arme și echipamente iar apoi acțiunea începe. Este un joc interesant așa că merită jucat mai ales dacă vă plac jocurile din acest gen.


PaladinsIndiferent de stilul tău de joc, te vei regăsi în Paladins. Cu sistemul de construcție a lui Paladins, poți deveni un lunetist de fier, un expert în explozii cu grenadă sau o pistă cu o pușcă de asalt – tot ca și același Champion. Alegeți din zeci de cărți pentru a vă personaliza abilitățile și pentru a vă face pe fiecare campion al tău. Vei juca în meciuri de 5vs5. Jocul este de fapt o combinație de joc shooter dar și moba. La începutul jocului, jucătorii primesc un cal pentru a ajunge mai repede în zona de luptă. Este un joc distractiv cu o grafică asemănătoare cu Fortnite. Vei începe cu level 0, pentru a juca cu alți jucători trebuie să ai nivelul 5 minim. La început îți vei crește nivelul jucând cu boți iar apoi poți participa la lupte reale.


Warface – Un joc shooter de tip MMO. Acțiune, cooperare și competiție, aspecte la care jocul excelează. Un joc ce oferă o mulțime de arme și o grafică bună. Cele patru clase disponibile cu care puteți juca sunt: Sniper, Pușcaș, Medic și Inginer. Jocul este destul de asemănător cu celebrul crysis. Avem la dispoziție o mulțime de arme de atac foarte puternice. Costumul caracterului este unul super modern. Armele se pot customiza chiar și în time ce te joci. Este un joc plăcut și plin de acțiune. Grafica este una realistică iar peisajele de bună calitate. Jocul are de asemenea mai multe hărți pe care puteți juca. Meciurile nu sunt foarte lungi dar sunt pline de acțiune. Avem de asemenea cutii pe care le putem deschide și primii diferite arme, echipamente, skinuri, etc.


World of WarshipsFlota World of Warships are peste 200 de nave, datând din prima și a doua război mondial. Puneți capacul comandantului, aflați ce tip de război vi se potrivește cel mai bine și acumulați o marină proprie.

Alegeți pavilionul pe care doriți să navigați sub. În lumea navelor de război, puteți alege de la forțele navale de vârf ale lumii. Studiați punctele forte și slabe ale fiecărei naționalități, apoi cântăriți posibilitățile de joc. Utilizați-i în luptă pentru a vă dezvolta propriile tactici!

Este un joc strategic în care o bună planificare poate aduce victoria. Armele sunt create după modelele originale iar grafica lor este foarte realistică. Este un fel de World of Tanks dar în loc de tancuri avem nave de război.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress