Download Jocuri cu Fotbal PC

O serie frumoasă de jocuri cu fotbaliști precum Fifa, Fifa Manager, Pes etc. Jocuri tari cu grafică simplă ce funcționează chiar și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi.

FOOTBAL MANAGER 2013

Despre Joc:Lansat pe data de 2 noiembrie 2013 de Sports Intercative,Football Manager 2013 este cu siguranta unul dintre cele mai bune jocuri simulatoare de fotbal existente pe piata. Jocul iti ofera control total asupra tuturor activitatilor echipei: tu ai libertatea de a decide echipa de start,transferurile si chiar si componentii stafului tau. De asemenea jocul dispune de un ingenios sistem tactic care-ti permite sa gestionezi atrenamentul echipei sau antrenamentul unui singur jucator si sa decizi ce trebuie sa imbunatateasca. Ai posibilitatea de a vorbi cu jucatorii sau cu presa,de a face conferinte de presa spre a informa lumea de un viitor transfer sau de intentiile tale. In principiu,jocul iti ofera libertatea de a fi un manager in adevaratul sens al cuvantului,dar la nivel virtual.

Un tutorial te poate insotii pe tot parcursul tau,spre a iti indruma pasii,daca esti un incepator sau poti foarte usor sa-l dezactivezi. O data cu lansarea aceste versiuni de FM,s-au produs imbunatatiri majore in domeniul meciurilor: grafica 3D a fost imbunatatita si au fost adaugate alte cateva instructiuni tactice. Jocul este gratuit,site-ul nostru oferindu-va varianta demo a acestui joc.

System Requirements:

Placa Video: 128Mb
Procesor: 1,6Ghz (pentru Win Xp) si 2.2 Ghz (pentru Vista,Win 7,Win 8)
Spatiu HDD: 3Gb
Memorie RAM: 1Gb

Descarca acest joc


FIFA 07

Fifa 2007 este un joc cu fotbal de tip sport creat de EA Canada si lansat de Electronic Arts pe data 25 septembrie 2006.Jocul a fost distribuit pentru platforma PC ,Psp, Playstation , Xbox , Xbox 360 , Nintendo DS si GameCube.

Fifa 07 este cel mai jucat joc din seria FIFA si a fost cel mai bun la vremea lui.

Jocul contine 510 echipe in 27 de ligi si 20 de tari la echipe nationale.Te poti juca la modul single-player impotriva calculatorului cat si multiplayer impotriva prietenilor tai.

System Requirements :

Placa video: 128 MB
Ram: 512 MB
Procesor: 1.8 GHz or More
Spatiu Hard: 2.30 GB

Descarca acest joc


FIFA MANAGER 13

Fifa Manager 13 este un joc cu fotbal in care trebuie sa iti arati toate abilitatile tale de a fi un antrenor cat mai bun.Jocul este creat de Bright Future si publicat de EA Sports pe data de 25 octombrie 2012. Jocul este cel mai nou din seria Fifa Manager si are cele mai bune calitati de gameplay de pana acum.

Se pleaca de la 0 cu echipa si trebuie sa ajungi cat mai sus si sa-ti faci cea mai puternica echipa cu care poti castiga toate cupele si titlurile.

Jocul vine cu cateva optiuni noi de grafica , ceea ce face jocul mult mai aproape de realitate.

System Requirements :

Placa video: 256 MB
Ram: 1 GB
Procesor: 2.4 GHz
Spatiu Hard: 8 GB

Descarca acest joc

https://www.youtube.com/watch?v=xyla8bH6PAc


FIFA 12

FIFA 12 cunoscut si sub numele de Fifa Soccer 2012 este un joc de fotbal lansat in noimebrie 2011.

Acest joc este al 19-lea din seria FIFA , creat de EA Canada si publicat de Electronic Arts cunoscut peste tot ca EA SPORTS.

Jocul are ca predecesor pe Fifa 11 si are un gameplay si o grafica mult mai buna decat el.

Iti poti crea propriul jucator de la cap la coada si poti juca la manager mode , categoria “be a pro”.

In acest joc sunt implicate si cateva bug-uri de care nu te poti feri.

System Requirements:

Placa video: 256 MB
Procesorul: 1.8 Dual Core
Memoria Ram: 1 GB
Spatiu pe Hard: 8 GB

Descarca acest joc


FIFA 13

Fifa , cunoscuta sub numele si de Fifa Football sau Fifa Soccer este o serie de jocuri video inceputa prin anul 1993 produsa de Electronic Arts si publicata de EA Sports.

Fifa 2013 este un joc cu fotbal foarte interesant , el fiind predecesorul jocurilor de la fifa 94 pana la fifa 2012.

Este un joc ce contine toti jucatorii si toate echipele infiintate in sezonul de fotbal 2013 .Daca esti un impatimit al fotbalului acest joc este cea mai buna alegere si te va fascina complet.Jocul iti ofera un gameplay mult mai realist si o grafica mai imbunatatita decat cele anterioare .

Sunt anumite moduri ale jocului precum manager mode sau be a pro in care tu iti poti alege sa controlezi toate echipa sau sa controlezi doar un anumit jucator.

System Requirements Fifa 13:

Placa video: 512 MB
Procesor: 2.6 Dual Core
RAM: 2 GB
HDD: 6.5 GB

Descarca acest joc


PES 2013

Pro Evolution Soccer 2013 este un joc video fiind ultima versiune a lui Konami.

Sistemul de control din Pes 2012 a fost revizuit pentru Pro Evolution Soccer 2013.

Exista o noua caracteristica a jocului la prima atingere a balonului folosind doar un buton jucatorul detine controlulu imediat al mingii.

La joc a mai fost introdus pentru prima data optiunea de a modifica puterea si inaltimea jucatorului.

Mai este adaugat un mod nou FullControl care imbunatateste dribling–ul , incetineste vitezele jucatorilor si permite ca fiecare dintre ei sa adopte un stil de control al mingii diferit.

System Requirements :

Placa video: 1 GB
Ram: 3 GB
Procesor: Dual Core 2.6 GHz
Spatiu Hard: 8 GB

Descarca acest joc


FIFA 10

Fifa 2010 este un joc video produs de cei de la Ea Sports din seria FIFA.

Jocul are o grafica mai buna decat predecesorul sau Fifa 2009.O buna optiune este cea de a putea rotii jucatorul la 360 grade ceea ce pana acum nu se putea.

In acest joc iti poti alege o echipa sa o administrezi sau iti poti crea pur si simplu echipa ta de la 0.

Poti juca si in retea cu prietenii.Jocul contine toate schimbarile facute in realitate si mai sunt adaugate stadioane, mingii si jucatori noi.

Cerinte despre joc :

Placa video: 256 MB
Ram:512 MB
Procesor: 2.4 GHz
Spatiu Hard: 4.4 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress