Download Jocuri Cu Mașini Tari

O serie de jocuri frumoase de curse cu mașini, jocuri vechi sau jocuri noi, toate merită încercate.

Rocket League – Un joc diferit ce imbina fotbalul cu masinile. In acest joc vei conduce masini rapide dar vei si juca fotbal in acelasi timp. Iti poti modifica masina dupa bunul plac incat sa devina cea mai puternica si cea mai frumoasa.

Jocul este plin de acțiune și distracție, fiind intens de jucat. Efectele speciale nu întârizie să apară iar acțiunea este valabilă la orice pas. Dacă vă plac jocurile pline de acțiune atunci Rocket League merită încercat.  Aveți de ales dintre o mulțime de modele de mașini cu care să efectuați curse și scheme diverse. Mașini epice așteaptă să fie jucate în arenă iar efectele speciale sunt fabuloase.


NFS UnderGround 2 – Al doi-lea joc din seria nfs underground. Misiuni superbe, masini beton. Masinile se pot tuna dupa bunul plac la caroserie, motor, amortizoare, etc. Masinile sunt dotate cu multi cai putere si pot prinde viteze de peste 300 km la ora. Bafta la curse! În Need for Speed UnderGround 2 vei conduce o gamă variată de mașini de curse precum: BMW, Volkswagen, Ford, Fiat, Nisan etc. Mașinile pot fi tunat la partea mecanică pentru cele mai bune performanțe. Poți juca diferite moduri și diferite curse precum modul carieră sau curse directe. Modul de carieră are o poveste frumoasă și vei concura pentru a ajunge cel mai bun șofer de mașini de curse. La vremea sa a fost unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini de curse iar posibilitatea de ați tuna mașina era super apreciată.


Street Legal Racing – Vei participa la curse pe mai multe trasee si contra altor oponenti. Dupa fiecare curse vei castiga bani, respect si prestigiu. Cu banii castigati iti vei putea cumpara masini sau si le vei putea modifica dupa bunul plac. Jocul este asemanator cu celor din seria nfs pentru ca permit jucatorului sa isi modifice masina dupa bunul plac. Jocul a fost lansat în anul 2016 de către compania Invictus Games și se bucură de recenzii pozitive pe platforma de jocuri Steam. Jucătorii pot alege din 16 modele de mașini puternice, 17 hărți de condus și 7 moduri de joc. Un super joc pentru vremea sa ce încă este apreciat de către nostalgici.


Live for Speed – Un simulator autentic in care vei conduce diverse masini de curse. Veti controla masina din mouse. Din click stanga veti accelara iar din mouse veti vira stanga si dreapta. Masinile sunt create special pentru curse asa ca sunt dotate cu multi cai putere. Fiind un simulator, controlul masinii nu este asa usor, asa ca nu exagerati cu viteza. Mașinile din joc sunt special modificate pantru a oferi cea mai bună performanță pe circuitul de curse. Câteva dintre mașinile disponibile din joc: BMW Sauber F1.06, FZ50 GTR, XR GTR, LX6, Formula XR etc. Circuitele disponibile sunt: Blackwood, South city, Fern Bay, Autocross, Kyoto Ring, Westhill, Aston, Rockingham și Layout Square.


GTA 5 – Cel mai tare joc open world pana in acest moment. Masini de ultima generatie sunt gata sa fie conduse pe strazile imensului oras Los Santos. Vei face misiuni frumoase care merita. Jocul este frumos sa fie jucat online in club 13, acolo veti primi bonus o suma de bani pe care sa o investiti. In modul online veti interactiona cu o multime de jucatori. Cu toate că nu este un joc dedicat doar curselor cu mașini, în GTA 5 vei conduce destul de des mașini. Jocul oferă o poveste de joc super, se poate juca online dar se poate face și misiuni frumoase. Jocul se bucură de o popularitate crescută și a primit recenzii pozitive din partea jucătorilor. Cu toate că de la lansarea sa au trecut peste 10 ani este încă un joc foarte jucat și cel mai jucat din gama sa până la apariția lui Gta 6 desigur.


TrackMania – Un joc cu masinute de curse foarte interesant! Nu va trebuie un pc performant iar masinile se conduc foarte usor. Puteti atinge viteze de peste 200 Km la ora si controla in acelasi timp masina foarte bine. Puteti participa la mai multe tipuri de curse si sa va alegeti si ce masina doriti. Bafta la joc! Atentie, un joc complet gratuit! Noua versiune de Trackmania vine acum cu o grafică îmbunătățită, această versiune fiind lansată în anul 2023 de către compania Nadeo. Jocul este unul foarte distractiv iar efectele speciale sunt bine realizate. Pentru cei sunt în căutarea unui joc video cu mașini și plin de distracția recomandarea noastră este să încercați TrackMania.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress