Download Jocuri de Actiune PC

O serie de câteva jocuri frumoase de acțiune diverse. Jocuri cu tancuri, împuscaturi etc.

DUNGEON DEFENDERS II

Despre Joc: Dungeon Defenders II este un joc video foarte frumos de tip tower defense. Jocul ofera patru tipuri de eroi din care puteti alege. Fiecare erou are diferite tipuri de turnuri, toate cu puncte forte. Turnurile sunt diferite, majoritatea ofera damage dar altele aure precum incetinirea inamicilor, marirarea damage-ului, etc. Cu toate ca este un joc de tip tower defense ai libertate de miscare pentru a construi si repara turnuri. Jocul este unul complex si necesita putina experienta. Cu fiecare wave trecut, jocul devine mai greu. Actiunea jocului se petrece pe taramul magic Etheria, aici vei explora si te vei lupta cu diferiti inamici. Jocul se poate juca atat in modul sigleplayer prin campanie cat si online. Puteti juca Dungeon Defenders II pe pc prin steam dar si pe PlayStation 4 si Xbox One. In afara apararii construite, vei lupta de asemenea cu caracterul tau contra inamicilor. Efectele vizuale din lupta sunt foarte bune. Site-ul oficial al jocului de unde puteti afla mai multe informatii este dungeondefenders.com. Jocul este complet gratuit asa ca merita incercat!

Genul Jocului: Actiune

Marime Joc/Fisier: –

istemCerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz Dual Core
Memorie Ram: 3 GB
Placa Video: 512 MB
Spatiu HDD: 20 GB

Descarca acest joc


DARWIN PROJECT

Despre Joc: Darwin Project este un nou joc de supravietuire si battle royale. Este un joc nou, lansat pe data de 9 martie 2018 pe Steam. Este un joc complet gratuit, puteti juca in modul solo sau duo. Modul duo este mai interesant si amuzant de jucat. La grafica se asemana cu Fortnite dar si la gameplay pe alocuri. Grafica jocului este una acceptabila deci nu aveti nevoie de o placa video de generatie noua. Fata de majoritatea jocurilor de tip battle royale, in acest joc armele principale sunt toporul, arcul si alte arme rudimentare. Actiunea se afla intr-un mediu friguros si plin de zapada. Efectele vizuale sunt de buna calitate. Fiind un joc de supravietuire va trebui sa colectezi arme si alte chestii care te vor ajuta in joc. Vei colecta frecvent lemn si alte resurse de pe harta. Jocul este unul destul de complex asa ca nu este chiar asa usor de jucat la inceput. Jocul iti permite de asemenea sa iti customizezi si sa iti creezi propriile arme prin imbunatatirea acestora. Caracterul tau poate executa de asemenea diferite tipuri de vraji si puteri, atat pentru atac cat si pentru aparare. Cel mai important lucru consta in faptul ca acest minunat joc este complet GRATUIT de jucat. Nu ezitati, descarcati si voi acest joc!

Genul Jocului: Battle Royale – Survival – Actiune

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.4 GHz Dual Core
Memorie Ram: 4GB
Placa Video: 1 GB
Spatiu HDD: 6 GB

Descarca acest joc


WAR PLANET ONLINE: GLOBAL CONQUEST

Despre Joc: War Planet Online: Global Conquest este un joc video de strategie, actiunea jocului se petrece in anul 2035. Este un joc complex, iti vei cosntrui propria baza si vei avea trupe de asalt, tancuri, avioane si artilerie. Baza ta va fi una moderna si vei cauta resurse precum otel si ulei. Baza ta va fi una moderna, plina de drumuri si cladiri. Cladirile pot fi administrative, pentru a crea luptatori sau pentru a mina resurse. Va trebuie sa iti protejezi propria regiune si sa cuceresti alte regiuni. La inceputul jocului te vei axa pe resurse iar apoi va trebui sa iti construiesti aparare dar si crearea de trupe de atac. Atat cladirile, trupele si vehiculele de lupta pot fi upgradate pentru asi imbunatati performanta in joc. Te poti alia cu alti jucatori iar luptele vor fi aprinse. Jocul este unul strategic asa ca jucatorii cu cea mai buna tactica de joc vor castiga. Misiunile jocului sunt de asemenea foarte frumoase dar cel mai bun mod de a te bucura de acest joc este in modul online. Pentru ca jocul este complet gratis de jucat, nu ar trebui sa ratati aceasta ocazie. Pentru mai multe informatii cu privire la joc puteti viziona clipul de mai jos. Jocul este de asemenea disponibil pe Android si iOS.

Genul Jocului:

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.5 GHz Dual Core
Memorie Ram: GB
Placa Video: 256 MB
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc


ORCS MUST DIE! UNCHAINED

Despre Joc: Orcs Must Die! Unchained este un joc video de actiune distractiv si placut de jucat. Este un joc nou asadar grafica sa este de buna calitate iar stilul de joc unul optim. Ai la alegere o multime de caractere din care poti alege. In afara faptului ca poti lupta contra inamicilor, poti construit si diferite structuri care te vor ajuta in lupta. Eroul pe care il controlezi poseda de asemenea puteri magice in afara de loviturile simple. Cu toate ca jocul este unul de actiune are si elemente strategice prin faptul ca poti construi capcane si alte mijloace de lupta. Jocul este foarte placut de jucat, mai ales in modul online alaturi de alti jucatori. Poti juca jocul in echipa pentru a fi ajutat impotriva inamcilor. Aceasta versiune a jocului aduce noi factiuni precum soldatii Wu Xing, Terracotta Giant, Red Panda, Water Dragon si Elemental Mages. Noi harti fac parte din aceasta versiune, harti frumoase. Noi consumabile au fost atribuit clasei Sabotage dari si noi iteme precum Vanity. DeadEye este un nou erou inclus, foarte puternic si distructiv. Poti cere prietenilor confruntari pentru lupte distractive. Jocul este unul foarte jucat si primeste imbunatatiri permanent. Jocul se poate juca atat pe computer cat si pe playstation 4.

Genul Jocului: Actiune – Strategie

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.6 GHz Dual Core
Memorie Ram: 4 GB
Placa Video:
Spatiu HDD: 8 GB

Descarca acest joc

https://www.youtube.com/watch?v=s8Txk5RLB_A


TIGER KNIGHT

Despre Joc: Tiger Knight este un joc video de tip multiplayer cu o grafica acceptabila. Jocul face parte din gama jocurilor video de strategie. Actiunea jocului se desfasoara in trecut, armele sunt cele rudimentare precum sabii si arcuri. Vei participa la o multime de lupte, controland un caracter puternic, dupa fiecare lovitura damageul va fi afisat cu rosu. Jocul are de asemenea o poveste interesanta, actiunea desfasuranduse pe taramul asiatic. Vei participa la batalii atat singur dar si insotit de o echipa. Eroul tau este foarte puternic asa ca inamicii nu au nici o sansa. Jocul ofera mai multe moduri asa ca nu va veti plictisi de joc prea usor. Controlul caracterul se face usor prin tastura si mouse. Caracterul din joc se poate customiza foarte usor, jocul oferind o multime de customizari posibile. Vei avea parte de o multime de misiuni, fiecare tinanduse pe diferite zone si atacand diferite baze inamice. Cu toate ca actiunea jocului se desfasoara in trecut, armele chiar daca sunt simple, sunt in numar mare. Jocul iti permite de asemenea sa reproduci lovituri speciale. Dupa fiecare misiuni vi sa afisa rezumatul, cati inamici ati distrus si cati generali. Poti upgrada eroul cu diferite arme, ele sunt de asemenea diferite cand vine vorba de damage. Armura se poate de asemenea upgrade pentru o protectie suplimentara impotriva loviturilor inamicilor.

Genul Jocului: Strategie – Actiune

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 3.0 GHz Dual Core
Memorie Ram: 4 GB
Placa Video: 1 GB
Spatiu HDD: 10 GB

Descarca acest joc


GUNS UP!

Despre Joc: GUNS UP! este un joc super interesant si amuzant de tip Tower Defense. Este un joc diferit iar grafica sa este simplista. Va trebui sa iti construeisti o baza pentru a te apara si a ataca alti inamici. Ai la dispozitie un depozit si un inventar pentru iteme. Poti pori razboaie sau crea aliante cu alti jucatori. Vei avea acces la mai multe tipuri de unitati, fiecare difera ca putere, viata si atac. Unitatile mai scumpe sunt de asemenea si mai puternice. Cateva tipuri de unitati prezente in joc: Grunt, Medic, Surgeon, Machine Gunner si Rocketeer. Jocul nu are de asemenea cerinte de sistem prea ridicate, nu aveti nevoie de un pc performant pentru a rula acest joc. Jocul ofera o gama vasta de atacuri precum rachete, foc, gloante, etc. Fiind un joc strategic, fiecare mutare trebuie mai intai gandita pentru ca rezultatul sa fie unul pozitiv. Construieste armata cea mai buna pentru a putea sa te aperi de inamici. Bazele difera cand vine vorba de apare, anumiti jucatori au multi soldati dar si tunuri puternice care vor face diferenta. Poti juca modul PVP care este foarte distractiv dar te poti alia si cu alti jucatori. Jocul este gratuit asa ca nu merita ratat!

Genul Jocului: Strategie – TD

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.7 GHz
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: 512 MB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress