Download Jocuri Fotbal

DOWNLOAD FIFA 2010 – Fifa 2010 este un joc in care actiunea se desfasoara pe terenul de fotbal. Jocul ofera toate echipele cunoscute de fotbal iar jucatorii celebrii sunt bine creati din punct de vedere grafic. Vei putea juca diferite meciuri incepand de la meciuri amicale si ajungan la meciuri in campionat, cupe europene sau cupe interenationale. Vei putea juca si cu echipe nationale. Jocul a fost lansat in anul 2009 si s-a bucurat de un public marcant de jucatori. Fata de seriile anterioare, acest joc aduce imbunatatiri substantiale din punct de vedere grafic dar si din punct de vedere tehnic. Jucatorii interactioneaza mai bine pe teren, paseaza si reusesc suturi mult mai bune. Alege-ti echipa dorita iar actiunea va incepe, poti face schimbari si alege stadionul dorit. Puteți descărca de mai jos versiunea gratuită disponibilă pe gamepressure.


Download Fifa 2015 – Daca iti plac jocurile cu fotbalisti atunci fifa 2015 este un joc care o sa iti placa. Ai acces la cele mai bune echipe de fotbal si vei controla cei mai buni jucatori de fotbal din lume. La inceput jocul te va intampina cu un intro video pentru a vedea in ce consta jocul. Apoi iti poti alege o echipa si alege modul in care doresti sa joci. Poti sa joci contra calcaulatorului sau contra altor jucatori. Daca esti un bun jucator de fifa poti participa la diferite campionate contra altor jucatori. In acel campionat fiecare jucator isi va alege o echipa si va face transferuri dupa buget. Vei juca cu toti jucatorii iar cei mai buni vor avansa pentru a juca cu alti jucatori. Poti castiga cupa daca ii invigi pe toti. Unele turnee ofera chiar si diverse premii. Daca esti incepator iti recomandam sa joci intai contra calculatorului pana vei inveti sa controlezi bine jucatorii si sa inscrii goluri usor. Bafta la goluri!


Download Fifa 2013 – Fifa 2013 este un joc axat pe sportul rege si anume fotbalul. In primplan il avem pe jucatorul Barcelonei, Lionel Messi. Jocul reuseste sa iasa in evidenta printr-o grafica uimitoare si multe elemente originale cand vine vorba de constructia grafica a jucatorilor.

Daca esti la inceput iti recomandam sa joci meciuri amicale contra computerului iar cand nivelul tau va creste poti juca cu alti jucatori in modul online. Iti poti alege echipa dorita si efectua schimbari dupa bunul plac. Poti efectua transferuri daca simti nevoia ca echipa ta trebuie intarita. Jocul este echilibrat din toate punctele de vedere si o sa iti faca mare placere sa il joci.

Stadioanele sunt bine create si ai impresia ca parca sunt rupte din realitate. Publicul reactioneaza imediat la fazele frumoase iar sunetul este puternic. Fazele frumoase si golurile le poti vedea pe replay dar si paradele portarului.


Download Fifa 2009 – Ca si la jocul fifa 2008, aici le 2009 regasim in cover-ul jocului tot pe Ronaldinho si Rooney. Jocul a fost lansat in anul 2008 de catre compania specializata in jocuri video, Electronic Arts. jocul se poate juca pe zeebo, xbox 360, Windows PC, Playstation 2 si 3 si Wii.
Fata de seria anterioara in joc s-au introdus noi imbunatatiri ce tin de gameplay, jucatori, stilul de joc, stadioane, arbitrii, antrenori, etc. Fizica jocului a fost si ea imbunatatita, acum coliziunile intre jucatori sunt mult mai realistice.
Portarii au fost si ei updatati, acum ei stau mai bine in poarta, au reactii mai ferme si apara si suturi mai puternice.
Cand vine vorba de stadioane, in joc regasim 48 de stadioane fifa iar 17 sunt nu sunt reale. In joc gasim peste 500 de echipe, 41 de echipe nationale si 30 de ligi oficiale.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress