Download Jocuri Frumoase PC

Jocuri frumoase pentru calculator și laptop.

STARFORGE

Despre Joc: Starforge, un joc de aventura de tip strategie creat de catre COdeHatch Corp. Este un joc care are drept scop adunarea de resurse, construirea unor baze, crearea a aproape tot ce un gamer inrait si-ar dori de la un joc de strategie, totul in ideea de a supravietui amenintarii unei planete extraterestre, diferita de planeta natala. Deoarece pamantul este pe care sa se distruga, umanitatea a transportat pe aceasta planeta extraterestra cat de mult s-a putut din tehnologia cunoscuta pentru a continua existenta speciei.Starforge ofera o grafica acceptabila si de asemenea un gameplay si o mecanica a jocului bazata pe cea clasica, cu mici imbunatatiri care nu vor instraina playerul prea mult de ceea ce deja cunoaste in materie de mecanica a unui joc de tip strategie.

Nu ofera o complexitate coplesitoare in ceea ce inseamna adunarea resurselor, in schimb ridica probleme dificile la capitolul de crafting si de utilizare rationala a resurselor, un lucru care multumeste in aceeasi masura iubitorii de strategie cat si playerii noi in acest gen.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 1.8 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 4 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


MARCH OF THE EAGLES

Despre Joc: March of the Eagles este un joc de strategie de tip rpg dedicat perioadei 1805-1815, care priveste strict drama conflictelor din Europa perioadei respective. Jocul apartine companiei Paradox Development Studio, companie care a creat de asemenea Hearts of Iron, respectiv Europa Universalis. Razboiul napoleonic este readus la viata in cadrul acestui strategy wargame.March of the Eagles este o capodopera a jocurilor strategice de razboi care introduce player-ul in lumea haotica a razboaielor napoleonice. Jocul de asemenea se bucura de un multiplayer, ceea ce ofera posibilitatea unui joc intre prieteni, lucru apreciat de orice gamer care se respecta si doreste sa isi testeze skill-urile dincolo de jucatul impotriva unui algoritm.

Diferit de jocurile precedente create de Paradox Development Studio, March of the Eagles are o mecanica a jocului mult mai simplista, scopul fiind acela de a nu speria jucatorul atunci cand ia contact cu interfata, un lucru demn de notat si binevenit in acelasi timp, mai ales pentru playerii straini de acest gameplay care doresc sa experimenteze ceva relativ nou, simplist si placut.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 2.6 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 8 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc


PATH OF EXILE

Despre Joc: Path of Exile este un joc cu bataie de tip RPG care este plasat intr-un univers fantastic cu un aer foarte sumbru. Jocul, creat de o echipa independenta din Noua Zeelanda cu scopul de a fi jucat in principiu de ei insisi, se pare ca a ajuns pe piata mondiala totusi. Path of Exile are o economie a itemelor din joc foarte bine customizata, crearea caracterelor se bucura de o atentie foarte mare, ajungandu-se la un nivel al detaliilor impresionant, lucru dorit si iubit de orice iubitor de Action RPG. De asemenea sistemul de PvP (Player vs. Player) se bucura de aceeasi atentie a detaliilor caracterelor.

Mecanica jocului este una high end, bucurandu-se de niste concepte noi, testate de altfel, lucru inovator, nou si care va atrage atentia jucatorului, introducandu-l intr-o mecanica noua dar totusi deloc straina.Partea cea mai buna la acest joc este faptul ca este gratuit, iar pentru toata munca care a fost investita in el, nivelul la care a ajuns (tinand cont de faptul ca a fost creat de o echipa independenta) trebuie apreciat de jucatori.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: 2.0 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 10 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


WORMS 4 MAYHEM

Despre Joc: Worms 4 Mayhem este un joc cu impuscaturi intre viermi care aduce universul creat de catre Team 17 la un alt nivel, un nivel 3D similar precedentului joc, Worms 3D dar una dintre diferentele majore dintre cele doua jocuri consta in faptul ca acum caracterele pot fi modificate vizual, astfel avand posibilitatea de a crea un caracter unic si personalizat.

Jocul in sine este un joc de strategie armata, bazat pe sistemul unei singure mutari tip sah iar umorul intregului univers Worms acum ajunge mult mai usor la jucator, fiind 3D si personalizat. Single play-ul are o campanie interesanta, atractiva iar in plus, multiplayer-ul jocului este o binecuvantare pentru cei care doresc sa vada intr-adevar cat de buni sunt defapt la acest joc. Worms 4 Mayhem a fost creat atat pentru iubitorii intregii serii, cat si pentru jucatorii noi, deci nu trebuie sa fii familiarizat neaparat cu ceea ce inseamna Worms pentru a putea intelege jocul si de ce nu, sa capeti si skill jucand o scurta perioada.

Cerințe:

Placa Video: 128 MB
Procesor: 1.8 GHz
Spatiu HDD: 2 GB
Memorie RAM: 256 MB

Descarca acest joc


DOTA 2

Despre Joc: Cu totii am auzit de Dota 1, un joc creat de fani folosind motorul de la Warcraft III. Valve Corporation a vazut o oportunitate in acest lucru si a creat Dota 2. Un joc tower defence care face concurenta directa cu League of Legends. Are o grafica excelenta, cerintele jocului sunt acceptabile iar cea mai buna parte consta in faptul ca este gratuit.

Prin intermediul Steam-ului, jocul poate fi downloadat si nu trebuie platit. Doar itemele vizuale, in cazul in care sunt dorite, au o contravaloare baneasca dar acest lucru nu dezavantajeaza sub nici o forma un jucator care nu are asemenea iteme. Au doar rol estetic. Jocul este pur online, pur fantasy, iar comunitatea este dezvoltata, prin urmare nu se va sta niciodata mult in “Searching for players” pentru formarea echipelor. Echipele pot fi formate si in sistemul de party, deci in cazul in care exista cinci jucatori care se cunosc, pot juca impreuna in aceeasi echipa. Dota 2 are si un sistem de trasure finder, asa ca la sfarsitull fiecarui meci jucatorul are sanse sa gaseasca iteme vizuale.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: 2.4 GHz
Spatiu HDD: 2 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc


WORLD OF TANKS

Despre Joc: World of Tanks este un joc cu tancuri online multiplayer creat de compania din Belarus wargaming net in data de 12 Aprilie 2011, avand ca prim plan bataliile din secolul 20. Jocul este oferit de compania care l-a creeat, insa este posibil sa va cumparati un cont “premium” prin intermediul caruia veti beneficia de anumite plusuri. Este free-play, dar are si optiunea jucator vs. jucator,prin intermediul careia va veti putea lupta cu prietenii vostri online, fiecare avand cate un tanc. World of Tanks are o gama de 5 modele de tancuri: tancuri usoare, tancuri medii, tancuri grele, distrugatoare de tancuri si tancuri de artilerie.
Jocul mai are si modul “clan war company”,unde putei sa va formati o echipa (un clan) de tancuri, cu jucatori alesi de voi, prieteni etc, si va puteti bate cu alte echipe din toata lumea. Acestea sunt doar cateva detalii, pentru a vedea cat de tare este jocul, va invitam sa il descarcati gratis de pe site-ul nostru.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: Pentium 4 2.0 GHz
Spatiu HDD: 2 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc

https://www.youtube.com/watch?v=Eh0EpMpHYLc


BUS SIMULATOR 2008

Despre Joc: Bus Simulator 2008 este un joc de tip simulator, iar 2008 reprezinta anul in care jocul a fost lansat. Acest joc simulator cu autobuze care te “arunca” direct in spatele volanului, pe locul soferului, si te invita sa parcurgi fiecare ruta din oras, oprind in fiecare statie pentru a lua calatorii si a-i duce la destinatie. In acestt joc nu trebuie doar sa conduci autobuzele, ci trebuie sa selectezi pretul biletelor, rutele cele mai scurte dar si profitabile, adica trebuie sa urmezi strazile cu cei mai multi calatori, pentru a avea un profit cat mai mare si a te putea extinde, cumparand autobuze de ultima generatie. La prima vedere jocul poate parea foarte usor, insa este destul d ecomplicat, mai ales la inceput cand nu ai toate rutele deblocate si trebuie sa mergi pe strazile bune, la timp, fara a intarzia in statie, altfel pierzi calatorii. Nu uita sa respecti semnele de circulatie, regulile si semafoarele, altfel vei suferi amenzi destul de mari.
Grafica jocului este destul de buna, avand in vedere ca jocul este creat in 2008. Acest joc simuleaza foarte bine viata unui sofer/patron de autobuze. Pentru mai multe detalii, puteti descarca jocul de pe site-ul nostru chiar acum.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: Pentium 4 1.5 GHz
Spatiu HDD:350 MB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress