Download Jocuri Frumoase

O serie de jocuri frumoase și interesante.

Smite – Smite este un joc video de tip MOBa, asemănător cu Dota 2 și League of Legends. Aveți la dispoziție peste 90 de eroi din care puteți alege. Zeii sunt selectați din diferite mitologii. Este un joc cu milioane de jucători și multe recenzii pozitive primite. Zeii sunt clasificați în funcție de mitologie. Astfel avem mitologia greacă, hindu, egipteană, romană, japoneză, celtică, etc. De asemenea zeii sunt clasificați pe roluri: gardian, războinic, vânător, vrăjitor și asasin. Modurile disponibile pe care puteți juca sunt: conquest, arena, siege, joust, assault și clash. Itemele se construiesc de asemenea din alte sub-iteme. Itemele sunt clasificate pe tier, ofensive, defensive și utilitate.


ArcheAge – ArcheAge este un joc video cu o grafică foarte bună și gratuit de jucat. Este un joc de tip MMORPG ce oferă o mulțime de caractere și iteme. Acțiunea jocului se petrece într-un tărâm fantastic. Îți poți modifca eroul după bunul plac iar apoi participa la bătălii imense. Jocul permite jucătorilor peste 120 de combinații unice între clase. Peste 20 de skill-uri de creat și un univers imens de explorat. Rasele din joc sunt: Nuians, Elves, Dwarves, Firran, Harani și Warbon. Grafică nu este prea bună, mai ales pentru un joc video lansat în 2015. Se aseamănă la grafică cu Metin2. Puteți folosi cai pentru transport sau mini planoare pentru a ajunge mai prede în locul dorit.


Heroes & Generals – Heroes & Generals este un joc multiplayer de tip shooter. Acțiunea jocului se petrece în câteva zona de război. Vei controla un soldat curajos înarmat până-n dinți. Fiind un joc cu elemente de mmo, îți poți dezvolta caracterul. Acține pe toata perioada jocului și efecte speciale spectaculoase. Fiind un joc lansat de curând, grafica este bună. Veți putea conduce motociclete, tancuri sau vehicule de război pentru a ajunge mai repede în zonele de conflict. Este un joc plin de acțiune cu o grafică destul de realistică. Armele și vehiculele sunt la fel ca cele din al Doi-lea Război Mondial. Este un joc gratuit dar este destul de jucat și updatat în permanență. Dacă vă plac jocurile de tip shooter atunci ar trebui să jucați Heroes & Generals.


Battlerite – În jocul Battlerite vei păși într-o arena magică în care jucătorii se luptă prin eroi puternici. Jocul se remarcă prin efectuale vizuale spectaculoase. Îți poți customiza caracterul prin mulțimea de filtre disponibilă. Jocul este free de jucat și se bucură de recenzii pozitive. Cerințele de sistem sunt reduse așa că nu aveți nevoie de un pc performant pentru a rula acest joc în parametrii optimi. Jocul are atât elemente de Moba dar și de BattleRoyale, este un joc unic și destul de apreciat. Grafica nu este excelentă dar per total nu arată chiar rău. Grafica este destul de asemănătoare cu cea din jocul League of Legends.


World of Tanks Blitz – World of Tanks Blitz este un joc destul de asemănător cu popularul World of Tanks. Veți juca în meciuri de 7vs7 tancuri pline de acțiune. Jocul oferă jucătorilor acces la peste 200 de vehicule militare din țări precum: Germania, Japonia, Franța, UK, USSR, USA și China. După ce îți alegi tancul dorit, îl poți dezvolta și upgrada după bunul plac. Tancurile sunt de patru feluri: ușoare, medii, grele și distrugătoare de tancuri. Jucătorii au la dispoziție 18 hărți unice. Stilul de joc este accesibil și intuitiv, grafica este acceptabilă. În joc poți primii diferite realizări. Cerințele de sistem sunt mici așa că nu aveți nevoie de un desktop sau laptop performant pentru a juca acest joc.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress