Download Jocuri PC Gratis

Jocuri gratuite free pentru pc sau laptop.

SIMCITY

Despre Joc: SimCity este un joc de construit ce a fost lansat pe data de 8 martie 2013. Lansat de cei de la Maxis, SimCity este cel de-al cincilea joc din seria cu acelasi nume. Noului joc i-au fost aduse multe imbunatatiri pentru a avea parte de o evolutie in ceea ce priveste lumea simulatoarelor de jocuri de acest gen.

SimCity este un simulator in care puteti sa va faceti propiile afaceri, puteti comunica cu ceilalti jucatori si aveti parte de cea mai reala versiune a jocurilor de acest gen. Jocul dipsune de o grafica moderna in care personajele sunt mult mai reale si puteti vedea orice cetatean sau vizualiza toate terenurile pe care le aveti in zona. Totul tine de comunicare in acest joc pe care nu il puteti juca decat online. Aveti foarte multe facilitate online iar interfata si invelisurile grafice sunt impecabile. Singurul dezavantaj ar putea fi ca SimCity nu puteti juca daca nu aveti conexiune la internet.

Cerințe:

Placa Video: 512MB
Procesor: 3.2 GHz
Spatiu HDD: 5 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


CIVILIZATION V: GODS&KINGS

Despre Joc: Civilization V: Gods and Kings este un joc de strategie imbunatatit din cateva puncte de vedere. Gods and Kings este o vrsiune putin main moderna a jocului Civilization V. Jocul este acelasi, nefiind aduse prea multe imbunatatiri gameplay-ului insa strategia si povestea au fost modificate fiind introduse elemente de religie si spionaj. Aceste adaugari aduc jocului mai multa adrenalina si situatii tensionate in care veti fi cand veti avea de dus la capat diferite misiuni. Civilization V: Gods and Kings are cateva imbunatatiri si in ceea ce priveste civilizatiile. Fiind intr-o perioada antica, jocul nu dispunea de anumite civilizatii insa acum puteti incerca sa exploatati teritorii precum Bizant, Etiopia sau Suedia. Mici modificari au fost facute si pentru cladiri. Jocul este mult mai bun avand sceanriile separate si prezentand o poveste mai ampla cuprinzand si religia. Partea slaba insa este spionajul care ar fi putut sa fie mult mai bine exploatat.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz
Spatiu HDD: 5 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


MOUNT & BLADE

Despre Joc: Mount & Blade este un joc de strategie de tip single – player ce ne trimite intr-o lume medievala a jocurilor compatibile doar pe sistemul de operare Windows. In acest joc aveti posibilitatea de a va alege propria personalitate, avand la dospozitie doar 5 astfel de avantaje.

O mare calitate a acestei strategii este faptul ca nu dispune de un moment prezent, ci toate actiunea se petrece intr-o lume si intr-un timp imaginar. La randul sau, jocul este foarte bine gandit deoarece caracteristicile sistemului ne pune la dispozitie crearea propriului trecut al personajului. De asemenea puteti modifica trasaturile fizice ale acestuia, modificandu-i tot odata si sexul. Metoda este bine cunoscuta si in alte jocuri precum: The Sims 2 sau The Elder Scrolls IV: Oblivion. V-as ruga sa nu ma credeti pe cuvant si sa incercati acest joc, descarcandu-l de pe site-ul nostru si recomandandu-l tuturor prietenilor dumneavoastra ca pe cel mai bun joc de strategie si aventura.

Cerințe:

Placa Video: 128 MB
Procesor: 2.0 GHz
Spatiu HDD: 700 MB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc


COMMAND & CONQUER – RED ALERT 2

Despre Joc: Cauti demult un joc de strategie de tip RTS care sa fie pe placul tau ? Red Alert 2 este jocul pe care il cauti , si va fi pacat sa ratezi aceasta ocazie de al descarca.

Acest joc este unul de construit , unde va trebui sa iti construiesti o baza militara si o armata cu care vei pleca la atac, in razboi, in distrugerea inamicilor.Jocul este produs de Westwood Pacific si distribuit de catre EA Games acum aproximativ 13 ani. Intradevar , jocul este destul de vechi dar are o grafica si un stil de joc destul de bune pentru vremea lui.

Jocul are 2 campanii de unde poti alege in functie de dorinta ta , are o campanie sovietica si una americana, fiecare avand cate 12 misiuni de indeplinit plus inca alte 7.

Cerințe:

Placa Video: 64 MB
Procesor: 600 MHz
Spatiu HDD: 500 MB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc


WORMS 3D

Despre Joc: Acest joc de strategie cu viermi pe nume Worms 3D este primul joc de acest gen de pe site-ul nostru si tot primul din seria lui cu o grafica 3D.

Jocul este produs de Team17 si distribuit de Sega pe 31 octombrie 2003 pentru Playstation 2 , Xbox , GameCube , OS X si PC. Este un joc foarte imbunatatit de seriile trecute , ce contine o noua gama de arme si misiuni noi.

Jocul este valabil la modul single-player cat si la modul multi-player , gameplay-ul nefiind foarte mult schimbat fata de celelalte jocuri. Worms 3D cuprinde o serie de 35 de misiuni , unde jucatorul trebuie sa indeplineasca diferite obiective precum distrugerea altor viermi , detonarea mai multor mine sau colectionarea de cufere si alte obiecte. Fiecare misiune iti poate da o medalie de aur,argint sau bronz care iti va debloca diferite arme in functie de cat de bine faci misiunea si in cat timp.

Cerințe:

Placa Video: 128 MB
Procesor: 800 MHz
Spatiu HDD: 1.5 GB
Memorie RAM: 256 MB

Descarca acest joc


STAR WARS THE OLD REPUBLIC

Despre Joc: Star Wars The Old Republic este un joc cu impuscaturi de tip MMORPG in care vei controla un soldat bine antrenat in luptele lui de pe alte planete impotriva fortelor extraterestre si monstrilor.Este produs de BioWare si lansat pe data de 20 decembrie 2011 de catre Electronic Artsin cooperare cu LucasArts.

Jocul este valabil pentru platforma Microsoft Windows, Xbox 360 si Playstation 3 .Gameplay-ul si grafica acestui joc sunt foarte bine puse la punct si foarte complexe , de aceea au un consum ridicat de resurse ale calculatorului.Eroul pe care il controlezi are diferite abilitati supra-omenesti si folosi orice fel de arme precum pusti, pistoale , arme cu foc , lansatoare de rachete , cutit si multe altele pe care le poate gasi pe jos sau le poate obtine dupa ce rezolva diferite obiective grele.Descarca acesta mostra de joc gratuita chiar acum si ajuta-ti caracterul sa distruga toate fiintele ciudate de pe toate planetele extraterestre.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 3.0 GHz
Spatiu HDD: 15 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress