Download Mini Ninjas

Mini Ninja este un joc video legendar ce imbina aventura si actiunea pentru ca jocul tau sa fie cat mai placut.

Jocul a fost produs de IO Interactive, Magic Pockets, Robosoft Technologies pentru platformele Windows PC, Mac Os X, Online, PlayStation 3, Nintendo DS, wii si Xbox 360.

Publicat a fost de Eidos Interactive, Warner Bros si Federa Interactive. Jocul are un singur mod, singleplayer.

Iti ofera posibilitatea sa fi unul dintre luptatorii legendari ninja si va trebui sa ai experienta necesara si cunostintele de arte martiale pentru a distruge inamicii si pentru a strange diferse obiecte.

Tu insa vei fi unul dintre luptatorii legendari ce trebuie sa strabat diferite regiuni pentru a rezolva misiuni receptionate de batranii maestrii ninja.

Alege-ti un luptator bine antrenat si condu-l pe anumite regiuni pentru rezolvarea misiunii.

Vei avea 6 caractere din care iti poti alege un luptator pe masura ta. Distruge inamicii si iai prin surprindere, aplica-le lovituri puternice. Lupta cu oponentii tai nu va fi deloc usoara, dar ii poti dobori foarte usor.

Eroul tau este un adevarat maestru al furisarii ce va scapa cu usurinta de inamicii sai. Trebuie sa le aplici lovituri foarte puternice, pumni si picioare si de asemenea poti fugi pentru a scapa de inamicii tai. Iesi triumfator si gloria va fi de partea ta.

Descarca jocul gratuit si condu eroul in cele mai spectaculoase batalii alea sale.

Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress