Download Mortal Kombat 4

Mortal Kombat 4 (MK4) este al patrulea joc principal in seria Mortal Kombat dezvoltat de Midway.

Modul de joc de la Mortal Kombat 4 este similar cu cea a jocurilor precedente, unul din cele mai notabile este utilizarea de arme si obiecte in timpul luptelor. Mortal Kombat 4 este jucat intr-un mod similar cu titlurile anterioare din serie. Cu toate acestea, MK4 introduce un sistem de arme limitat, permițand fiecarui personaj sa scoata o arma speciala folosind o combinație.

Jucatorul este capabil sa se miste intr-un mod 3D, schimbarea unghiului camerei, prevenind ambele personaje din exploatatie pant la arme sau obiecte pe care le aveau pe pamant.

In joc vei avea parte de multa actiune si entuziasm, personajele vor avea puteri supranaturale, adversarii tai vor fi foarte puternici iar tu va trebui sa-i invingi pentru a trece la urmatorul nivel, acesta devenind din ce in ce mai greu.

Jocul are o grafica 3d bine detaliata pentru anii in care a fost lansat.

In ultimul nivel vei avea ca adversar un personaj numit Gorro, este foarte puternic, are 4 maini si iti va fi greu sa-l invingi. Ai mare grija cum practici miscarile si puterile supranaturale daca vrei cu adevarat sa devii cel mai bun luptator.

Download :

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Download Mortal Kombat 4”

  1. seba says:

    cum fac sami mearga Mk4
    ?

  2. copilucreed says:

    Inveti limba romana.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress