Download NFS Most Wanted

Continuam seria de jocuri cu masini de curse iar de data asta avem Need for Speed Most Wanted. Jocul este creat de catre compania Electronic Arts si ofera un univers imens de explorat cu masina.

Jocul a fost lansat in anul 2005 pentru platformele Windows PC, PlayStation 2, Nintendo DS, GameCube, Xbox 360, PlayStation 3.

Nfs Most Wanted ofera o regiune de explorat cu masina fara limite iar sistemul de bounty introdus i-a adus un grad ridicat de popularitate.La inceput vei conduce un bmw m3 modificat complet pentru viteza dar in timpul unei curse din cauza unei defectiuni vei pierde aceasta masina. Va trebui sa iti cumperi o masina noua si sa o modifici treptat.

Pentru a tuna o masina iti trebuie bani pentru accesorii iar acei bani ii poti castiga prin castigarea curselor. Jocul ofera un numar mare de curse care sunt clasificaate in functie de oponenti. Te vei intrece cu mai multi oponenti care detin masini diferite.

Dupa ce vei castiga mai multe curse contra unui alt sofer vei trace la urmatorul, oponentii detin masini mai puternice cu fiecare avansare in joc.

Alege-ti o masina rapida iar cursa si distractia vor incepe!

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress