Download Superstars V8 Racing

Este un joc video cu masini de curse foarte puternice ce sunt dotate cu motoare v8 si sunt redenumite pentru performanta lor cand vine vorba de viteza.

In acest joc masinile sunt dotate cu motoare foarte puternice dar au si un numar impresionant de cai putere ce te va ajuta sa prinzi viteza maxima.

La inceputul jocului ai posibilitatea sa iti alegi masina dorita cum ar fi BMW 550, Audi RS 4, Cluster 33-p, BMW M3, Jaguar S-TYPE.

Dupa ce ti-ai ales masina cu care vei conduce iti poti alege soferul dupa bunul plac.

Ai posibilitatea sa iti schimbi culoare masinii si sa o tunezi cu mici detalii si aspecte. Vei avea informatii despre schimbul vitezelor, numarul cailor putere si greutatea lor.

Dupa ce ti-ai ales masina si soferul dorit va trebui sa iti alegi si traseul care difera atunci cand vine vorba de curbe si distanta acestuia.Va trebuia sa fi foarte atent si sa ocolesti circuitele cu multe curbe pentru ca sunt destul de grele si nu iti va permite sa prinzi viteza foarte mare.

Iti recomand masina BMW M5 pentru ca prinde viteza maxima si este foarte puternica iar sunetul motorului suna perfect.Download :

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress