Download Toca Race Driver 3

Toca Race Driver 3 este un joc cu masini de curse dezvoltat si publicat de Codemasters. Jocul are mai multe campionate complet licentiate, inclusiv Deutsche Tourenwagen Masters si V8 Supercar campionat.

Acesta include 120 campionate si aproximativ 35 de tipuri de curse prin Campionatele Mondiale din turism, cariera Pro si Race gratuite. De asemenea, acesta are Campionate Bonus in diferite discipline. Au loc in Marea Britanie, Germania si multe altele de locuri de cale. Ele pot fi deblocate prin castigarea cupe in Cariera Pro Normal sau hard si seteaza un timp record Fast Lap pe un curs intr-unul dintre campionatele din joc.

Cel mai recent TOCA a fost lansat in februarie 2006, si a continuat sa se extinda cu privire la tipurile de motorsport disponibile.

Aceasta serie este singurul simulator de curse actuala, care permite jucatorilor sa concureze PlayStation on-line. Jucatorul progreseaza prin 32 nivele de diferite discipline, iar jucatorul este antrenat de un om numit “Rick” prin intermediul jocului cut-scene.

Jocul permite, si, uneori, necesita, opriri la boxe in care masinile pot obtine cauciucuri noi, combustibil, si reparatii.

Download :

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress