FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

E timpul sa va prezentam si un joc de tip massively multiplayer online role-playing, mai pe scurt un joc de tip mmo. Avand in vedere ca este un joc platit este un joc de calitate. Noi va prezentam o varianta gratuita pe care o poti descarca de pe steam foarte usor.

In joc iti vei alege un caracter pe care il vei dezvolta participand la lupte sau rezolvand questuri, mai pe scurt facand misiuni. Misiunile nu sunt grele iar la inceput sunt utile pentru ca vei castiga gold cu care iti poti cumpara arme sau potiuni. La inceput te vei lupta cu monstrii de level mic iar apoi vei trece la inamici puternici care iti vor oferii si puncte de experienta mai multe. Vei castiga puncte de experienta in functie de creep-ul pe care il vei invinge. Dupa ce te vei dezvolta poti intra intr-o alianta de jucatori cu care vei lua parte la lupte puternice contra altor aliante.

Fata de jocurile trecute aceasta varianta aduce o grafica mai buna dar si elemente de gameplay mai stabile. Povestea de joc este si ea mai frumoasa, la ea lucrandu-se mai mult. Bafta la joc!

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress