Final Fantasy XIV

final fantasy

Final Fantasy XIV este un joc de tip MMORPG. Este al 14-lea joc din seria Final Fantsy si al doilea dupa Final Fantasy XI de tip MMORPG. Jocul este dezvoltat de Square Enix Product in colaborare cu Developmente Division 3 si este lansata pe piata pentru platforma PC in data de 22 Septembrie 2010.

Foloseste ca si motor de joc Crystal Tools. Primul anunt in legatura cu dezvoltarea jocului a fost facut in August 2005, iar pana in 2010 a trecut prim mai multe faze de testare. Actiunea jocului are loc pe taramul fictional Eorzean. Natiunile taramului Eorzean readuna asa numitele Grand Campanies si formeaza o alianta pentru a se pregatie de razboiul ce va sa vina impotriva Imperiului Garlean care vrea sa cucereasca Eorzean pentru a avea la dispozitie abundenta de resurse de cristal. Jucatori trebuie sa isi creeze un avatar cu care vor participa la diferite misiuni si obiective care se vor invarti in jurul invaziei Imperiului Garlean.

Pe langa misiunile povesti de baza playerii vor putea participa si la alte misiuni bonus pe care le accepta de la diferite caractere de unde vor castiga diferite recompense. Spre deosebire de celelalte jocuri ale francizei Final Fantasy, Final Fantasy XIV iti ofera posibilitatea de a alege perspectiva de a juca third-person si first-person.

Download:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Final Fantasy XIV”

  1. valy4321 says:

    foarte tare jocu am auzit de la cineva.as vrea si eu sa il download.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress