Gta 4

gta

Grand Theft Auto IV cunoscut si ca GTA IV este al 14-lea joc din seria Grand Theft Auto. Ca si predecesori sai GTA IV este un joc de tip open world actiune si aventura. Este dezvoltat si publicat de studiourile Rockstar si folosesc ca si motor RAGE, Euphoria, Bullet Phisycs.

Jocul a fost lansat pe Aprilie 2008 pentru xBox360 si PS3, iar pentru PC mai tarziu, in Decembrie al aceluias an. Punerea la cale si dezvoltarea acestui joc a inceput la scurt timp dupa lansarea din Noiembrie 2004 a GTA: San Andreas unde au colaborat in jur de 150 de dezvoltatori de jocuri condusi de sefii echipei GTA III. Actiunea jocului are loc in orasul Liberty, un oras dintr-un univers fictional asezat undeva in America foarte similar New Yorkului. Jocul il are ca si protagonist pe Niko Bellic un veteran de razboi. Acesta vine in In Liberty City in cautarea cuiva importat dar devina implicat in lumea strazi, a mafiei si a coruptiei. De aici incolo jocul pune la dispozitia playerului diferite misiuni si obiective de indeplinit.

Pe langa modul offline, singleplayer, GTA IV prevede si un mod multiplayer unde sunt disponibile 15 tipuri de joc. Modul multiplayer sustine pana la 16 playeri odata, care pot explora intreg orasul. Gazda jocului poate manipula presenta organelor de politie, traficul si armele. Editiile de pe console fata de editia pentru PC, nu include acest mod de LAN multiplayer. Deasemenea varianta de PC include si chatul audio.

Download Real Mod:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gta 4”

  1. cocanlinus says:

    sunt linus si acum vreau sa ma joc gta 4!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress