Hitman Blood Money

Un joc ce se incadreaza in categoria jocuri impuscaturi in care vei controla un asasin platit. Armele din joc sunt de buna calitate si inamicii nu vor avea nici o sansa daca esti bine pregatit.

Vei face multe misiuni si vei avansa in niveluri. In nivelurile superioare dificultatea va creste iar pentru a putea trece trebuie sa acorzi o atentie mai mare misiunilor.

Povestea urmareste viata profesionala asasinului Agent 47.

In Blood Money fiecare misiune este incadrata în jurul valorii de uciderea unuia sau a mai multor persoane. Multe caracteristici noi au fost introduse în Blood Money. Acestea includ capacitatea de a urca prin mai multe obstacole, lupta imbunatatita, neinarmat si abilitatea de a folosi un NPC ca scut uman.

Fiecare nivel contine o metoda de a face sa arate moartea ca un accident. De asemenea, adaugat a fost sistemul de notorietate. În cazul in care jucatorul, in timpul unei misiuni, este prins pe CCTV sau este asistat la comiterea unei crime, notorietatea Agentul 47 va creste.

La sfârșitul fiecărei misiuni, un articol de ziar este afisat despre lovitura, in care continutul variaza in functie de rezultatele investigatiilor si notorietatea jucatorului.

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Hitman Blood Money”

  1. jocul Hitam nu e chiar bun dar bunicel ia nota ( 8:50 % 10:00 ) Grafica e de tota 8:00

  2. am creat GTA la rockstar stiu ce fac alea ||| imi apar uneori de la gta iritant -_-

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress