Jocuri cu Armata si Soldati

Jocuri frumoase și gratuite cu armată, tancuri, soldați etc.

WORLD OF TANKS BLITZ

Despre Joc: Ești gată de cele mai reale lupte virtuale cu tancuri ? World of Tanks Blitz este un joc de tip MMO de cea mai bună calitate în care te vei lupta cu alte tancuri. Are la bază celebrul joc World of Tanks doar că acest joc abordează acțiunea mult mai rapid. Jocul este creat și lansat de către compania WarGaming. Odată ce vei instala acest joc vei avea acces la o gamă variată de tancuri, peste 300 la număr. Grafica jocului este una foarte bună cu elemente vizuale detaliate și efecte speciale optime. Arenele de joc sunt de asemenea numeroase peste 26 la număr, toate unice. Vei lupta în lupte strategice de 7vs7 jucători. Fiind un joc de tip MMO, te vei dezvolta progresiv, astfel vei avea 10 game de tancuri numite tier. Jocul oferă posibilitatea jucătorilor de ași îmbunătăți tancurile pentru cele mai bune rezultate. World Of Tanks Blitz este în permanță updtat cu elemente grafice și optimizat pentru diferite dispozitive. Pentru a atinge realizări poți rezolva diferite misiuni. Jocul se poate juca pe diferite dispozitive precum: PC, Laptop, Tabletă, Telefon etc. Jocul este complet gratuit și se poate descărca atât de pe site-ul oficial cât și de pe platforma Steam. Jucătorii pot participa la diferite turnee și câștiga diferite premii. Tipurile de tancuri sunt clasificate în funcție de națiunea dorită, SUA, URSS, Japonia etc.

Genul Jocului: Tancuri – MMO

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2 GHz
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB

Descarca acest joc


BATTLEFIELD 2142

Despre Joc: Actiunea jocului se desfasoara in anul 2142, asa cum reiese si din titlul jocului. In aceasta periaoda, lumea se confrunta cu o era glaciara. Batalia se da intre EU si o coalitie din Asia. Jocul a fost proiectat mai bine pentru partea de online, acolo se pot juca pe servere pana la 64 de jucatori. Jocul este complex pe partea de multiplayer prin faptul ca ofera un sistem de ranking bine pus la punct si un sistem de statistici la fel de echilibrat. Jocul ofera doua moduri distincte, Conquest si Titan. Hartile sunt in numar mare si difera ca suprafata, cladiri si fauna. Jocul ofera arme din viitor, foarte puternice dar si vehicule militare de ultima generatie. Vehiculele ies in evidenta prin puterea si marimea lor. Roboti controlati de oameni sunt la tot pasul in lupte.

Genul Jocului: Razboi – Soldati – Impuscaturi – FPS

Marime Joc/Fisier: 1.1 GB

cerinte-de-sistemCerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placa Video: 128 MB
Spatiu HDD: 2.2 GB

Descarca acest joc


BATTLEFIELD 2

Despre Joc: Un joc cu renume, BattleField 2 ofera o grafica acceptabil, un gameplay placut si multa actiune. Misiunile sunt foarte frumoase si pline de suspans si aventura. Este un joc cu soldati interesant ce iti permite sa conduci si vehicule militare cum ar fi masini de teren. Nici la capitolul armament jocul nu sta prea rau, o gama vasta de arme sunt oferite jucatorilor. Un alt punct forte al jocului este ca iti permite sa pilotezi chiar si elicoptere de lupta. Jocul este disponibil atat in modul singleplayer cat si online. In modul singleplayer vei participa la diferite misiuni si campanii militare. Fiecare misiune are scopul ei iar cel mai important lucru este concentrarea. Jocul ofera acces la multe harti si moduri de joc. Conflictele militare se desfasoara in diferite zone si implica diferite tipuri de teren. Povestea jocului se desfasoara in anul 2007, in joc razboiul se da intre chinezi si americani. SUA si Europa vor face front comun impotriva Chinei si Rusiei.

Genul Jocului: Impuscaturi – Shooter – Armata – Razboi – Soldati

Marime Joc/Fisier: 546 MB

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.2 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placa Video: 32 MB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


CRYSIS 1

Despre Joc: Crysis este unul dintre cele mai bune jocuri de tip shooter cu elemente SF. Punctul forte al acestui joc il reprezinta costumul ultra-modern pe care il poarta soldatul controlat de tine. Actiunea jocului se desfasoara pe o insula din Asia, acolo un imens asteroid a lovit pamantul. Tu si cu echipa ta de soldati sunteti trimisi pentru a investiga locul. Veti avea ca inamici trupele extraterestre venite odata cu asteroidul. Despre costumul ultra-modern stim ca iti poate conferi multe avantaje: viteza, invizibilitate, rezistenta si putere. In functie de situatia data, poti modifica felul in care sa lucreze acest costum. Misiunile sunt frumoase si nu sunt prea grele. Armele soldatului sunt de ultima generatie si sunt capabile sa penetreze aproape orice fel de armura. Chiar daca vorbim despre un joc mai vechi, grafica sa este super frumoasa. Efectele vizuale sunt de buna calitate.

Genul Jocului: Impuscaturi – SF – Shooter

Marime Joc/Fisier: 1.8 GB

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.5 GHz Dual Core
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: 512 MB
Spatiu HDD: 5 GB

Descarca acest joc


ARMA 2: OPERATION ARROWHEAD

Despre Joc: La trei ani de la conflictul din Chernarus, un nou punct de pe harta intra in raza conflicterlor. Armata SUA trimite o coalitie de soldati in Takistan pentru a restura pacea si a preveni alte ostilitati in zona. Tu vei controla un soldat ce va fi trimis in acea regiune. Poti controla un soldat terestru, un sofer de tanc sau un pilot de elicopter. Factiunile din acest joc sunt: Poporul Takistanez, Armata Takistana, Nato si Onu, Armata SUA. Cand vine vorba de arme, jocul este generos si ofera mitraliere, pusti de asault, pistoale, artilerie, lansatoare de rachete, snipere, etc. Cand vine vorba de vehiculele de razboi, jocul pune la dispozitie: tancuri, vehicule blindate, avioane de vanatoare, elicoptere dar si masini de civili.

Genul Jocului: Armata – Soldati – Impuscaturi – Razboi

Marime Joc/Fisier: 2.6 GB

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.4 GHz
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: 512 MB
Spatiu HDD: 4.5 GB

Descarca acest joc


ARMA 2

Despre Joc: Arma 2 este un joc de tip simulator in care vei controla un soldat american in diferite misiuni. Jocul incepe prin ati prezenta diferite aspecte ce tin de armata si prin antrenamente. Vei lua parte la o multime de misiuni ce difera prin tipul si natura obiectiviului. Arma 2 este un joc de tip simulator iar asta inseamna ca armele vor fi la fel ca cele din realitate. In afara de gama imensa de arme vei avea la indemana si vehicule de teren, masini de teren, tancuri, elicoptere, etc. Jocul este de buna calitate, grafica este bine creata iar per total jocul merita incercat. Chiar daca vorbim despre un joc de tip shooter, acest joc este si unul de tip tactic. Jocul se bazeaza foarte mult pe elementele tactice pentru a rezolva misiunile. Jocul ofera mai multe tipuri de factiuni, iti poti alege factiunea dorita.

Genul Jocului: Soldati – Armata – Impuscaturi

Marime Joc/Fisier: 2.6 GB

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.5 GHz
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: 512 MB
Spatiu HDD: 5 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress