Jocuri Gratuite cu Mașini și Curse

O serie de jocuri frumoase de curse cu mașini diverse. Jocurile sunt complet gratuite tot ce aveți nevoie este un cont pe platforma Steam. Jocuri cu mașini puternice capabile să atingă viteze mari și performanțe ridicate.

Copa Petrobras de Marcas – Este un joc gratuit de curse cu mașini dezvoltat de către studioul brazilian Reiza Studios. Este un simulator frumos al curselor din Brazilia. Este un joc lansat în 2014 și funcționează și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi. În joc sunt mașini precum Toyota, Chevrolet, Mitsubishi, Ford etc.

Download Gratuit Copa Petrobras de Marcas


Trackmania – Trackmania este un joc cu mașini mai vechi pe care aproape orice pasionat de jocuri cu mașini îl cunoaște. Este un joc plin de aventuri și andrenalină în care te poți juca în modul solo sau online cu prietenii. Jocul oferă diferite medalii, trofee și skinuri de prestigiu. Noua versiune disponibilă pe Steam are o grafică mai bună și alte modificări.

Download Gratuit Trackmania


RaceRoom Racing Experience – RaceRoom Racing Experience este un joc video cu mașini de curse lansat în anul 2013 de către studioul KW Studios. Este un joc ce se poate juca pe calculatoare și laptopuri mai vechi iar pe Steam a primit în general recenzii pozitive din partea jucătorilor. Jucătorii își pot alege mașini precum: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Chevrolet Ford, Pagani, Volvo etc. Este un un simulator realistic ce oferă multe mașini puternice pe care să poți concura pe diferite trasee. După alegerea unei mașini, jucătorii pot concura la curse din: DTM, WTCR, WTCC sau Adac GT Masters.

Download Gratuit RaceRoom Racing Experience


Disney Speedstorm – Disney Speedstorm este un joc video lansat în anul 2023 de curse cu mașini și eroi. Este un joc gratuit disponibil pe steam și lansat de compania Gameloft. Este un joc plin de aventură și amuzant în care vei conduce diferite mașinuțe. Jocul se poate juca în modul solo sau alături de prieteni. Dacă sunteți în căutarea unui joc video de curse amuzant și plin de acțiuni pentru a vă juca cu prietenii voștri, Disney Speedstorm este alegerea ideală.

Download Gratuit Disney Speedstorm


Asphalt 9: Legends – Asphalt 9: Legends este un super joc cu mașini de curse disponibil gratuit pe Steam. Este un joc lansat în anul 2022 de către companiia Gameloft și a devenit rapid popular. Jucătorii își pot alege mașini de curse precum Ferrari, Porsche, McLaren etc. Mașinile se pot customiza sau upgrada pentru performanțe mai bune. Jucătorii au la alegere o gamă vastă de mașini cu care pot concura pe peste 185 de trasee din 13 locații precum San Francisco, Cairo sau Osaka. Asphalt 9 Legends are cerințe de sistem minime și astfel se poate juca și pe calculatoare sau laptopuri mai vechi.

Download Gratuit Asphalt 9: Legends


Torque Drift – Torque Drift este un joc gratuit de curse cu mașini lansat în anul 2021 de către compania Grease Monkey Games. În acest joc vei conduce diferite mașini cu care vei efectua drifturi foarte tari. Mașinile se pot modifica cu diferite piese pentru a fi mai bune pe circuit și a executa drifturi cat mai frumoase. Jocul este apreciat de către jucători, pe platforma Steam majoritatea recenziilor fiind pozitive.

Download Gratuit Torque Drift


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress