Jocuri Shooter 2024

Far Cry 3 – Despre: Far Cry 3 este un joc open world first-person shooter dezvoltat de Ubisoft Montreal în colaborare cu Ubisoft Massive, Ubisoft Red Storm, Ubisoft Shanghai, publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, Xbox 360 și PlayStation 3. Acțiunea jocului are loc pe o insulă tropicală aflată între Oceanul Indian și Oceanul Pacific. Jason Brody trebuie să-și salveze prietenii răpiți de pirați. În anul 2013 a fost lansat o expansiune stand-alone a jocului denumită Far Cry 3: Blood Dragon. Jos produs de către compania Ubisoft și lansat în anul 2012.

Fary Cry a primit numeroase recomandări și recenzii pozitive. Este un joc video cu o poveste foarte frumoasă. Grafica este una bine detaliată iar jocul este unul recomandat celor care doresc jocuri shooter cu misiuni.


ARx Fatalis – Despre: Arx Fatalis este un joc de tip rpg care include si elemente de tip shooter. Vei lua parte la o actiune pe termen lung in care vei impusca monstrii si vei participa la multe misiuni smechere. Actiunea se petrece intr-un spatiu intunecat undei vei infrunta goblini, troli si alte creaturi mistice. Acest joc este si putin de groaza asa ca nu va recomandam daca nu aveti minim 18 ani. Joc lansat în anul 2002 de către compania Arkane Studios. Joc cu recenzii pozitive de la jucători. Multe misiuni frumoase și pline de suspans din partea acestui joc video.


Z1 Battle Royale – Un joc de tip shooter in care batalia este dura iar fiecare moment conteaza. Un joc intens si spectaculos. Z1 este un joc gratuit disponibil pe platforma Steam în care poți conduce de asemenea și mașini. Jocul este lansat în anul 2018 de către compania DayBreak Game Company. Jocul se poate juca în modul solo, în doi sau în echipă de cinci. Partida se termină când rămâne un singur jucător activ sau o singură echipă.

Grafica este una frumoasă iar stilul de joc este unul ușor de învățat. La lansarea sa a fost bine primit și într-un scurt timp a ajuns unul dintre cele mai jucate jocuri de tip battle royale.


Serious Sam 1 – Un joc cu impuscaturi in care il vei controla pe Sam, eroul principal. Vei participa la multe misiuni si vei avea in dotare foarte multe arme puternice. Jocul este lansat în anul 2001 de către compania Croteam. A fost declarat jocul anul 2001 de către GameSpot. Cu toate că este un joc vechi, este unul super de jucat și oferă multă acțiune și andrelină. Serious Sam 1 este unul dintre cele mai populare și apreciate jocuri shootere vechi ce încă sunt jucate. Jocul este disponibil pe platforma de jocuri Steam la prețul de aproximativ 5.89 euro dar în perioada reducerilor este posibil să fie mai ieftin de achiziționat. Cu toate că este un joc video vechi este jucat și acum de către foarte multi jucatori pentru că este un joc minunat.


Serious Sam Second Encounter – Sau Serious Sam 2, este continuarea primului joc din serie.  A fost lansat în anul 2010 de către compania Croteam și s-a bucurat de același succes. Un joc shooter in care il vei controla pe Sam, eroul principal. Vei participa la multe misiuni si vei avea in dotare foarte multe arme puternice. Acțiunea și andrenalină sunt frecvente în acest joc iar grafica este una plăcută. Jocul are multe medii naturale frumoase dar și diferite secrete care îți vor oferi bonusuri. Jucatorii au parte de arme puternice dar și arme speciale pentru a lupta cu inamicii din joc. Jocul oferă o mulțime de misiuni prin care veți trece iar unele necesită timp și orientare pentru a putea trece la nivelul următor.


Delta Force Land Warrior – Un joc vechi dar foarte popular la vremea lui. Lansat în anul 2000 de către compania NovaLogic este încă jucat și în prezent. Versiunea completă este disponibil spre cumpărare pe platforma de jocuri Steam. Un joc shooter dar ce include si elemente tactice. Este al 3-lea joc din seria Delta Force si ofera 30 de misiuni. Misiunile au loc in Africa, Indonezia, Egipt si America de Sud. Toate misiunile sunt frumoase si vei fi ajutat de echipa ta in majoritatea misiunilor. Grafica nu este una excelentă dar stilul de joc și misiunile sunt frumoase. Grafica nu este una strălucită dar la vremea lui misiunile și jocul erau super apreciate.


FallOut 4 –  Joc lansat în anul 2015 de către compania Bethesda Game Studios și care s-a bucurat de popularitate și recenzii pozitive din partea jucătorilor. Un joc cu o grafică bună, poveste frumoasă, stil de joc plăcut și un peisaj captivant. Fallout 4 este un joc de tip rpg post apocaliptic. Este al cinci-lea joc din serie si este disponibil pe platformele PC, PlayStation 4 sau Xbox One.
Veti controla un erou care va avea diferite misiuni de indepliniti. Actiunea jocului se tine in anul 2287 la 210 ani dupa un razboi nuclear devastator.
Veti avea misiunea sa explorati uriasul spatiu si sa terminati questuri care va vor aduce puncte de experienta si va vor ajuta sa va dezvoltati caracterul.


 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress