Serious Sam HD

Fata de vechiul serious sam, aceasta varianta hd aduce o serie de imbunatatiri si modificari. Modificarile tin de gameplay, grafica, misiuni si numarul de caractere. Acum numarul de caractere este de 8, iar dvs puteti alege caracterul dorit.

Caracterele disponibile in aceasta versiune sunt: Cain, Cobalt, Ugh-Zan, Green Greta, Mia, Silver Sarah si White Whytee. Acum jocul aduce si alte noi secrete dar si alte harti cum ar fi: Africa de sud, Mesopotamia si Europa medievala. Pentru ca jocul implica o oarecare medie de violenta este nevoie sa aveti peste 14 ani.

Putem spune ca acest joc este unul dintre cele mai frumoase jocuri cu impuscaturi pentru ca implica multe misiuni frumoase, un numar mare de inamici dar si ca este destul de usor de jucat. Misiunile difera in fiecare nivel iar varietatea monstrilor este destul de mare. Armele le veti gasi pe jos atunci cand veti parcurge jocul in cautarea altor inamici si astfel terminarea nivelului. Serious Sam este unul dintre cele mai populare jocuri de acest gen iar din seria lui mai gasiti versiunea 2 si 3. Versiunea 3 este cea mai frumoasa pentru ca ofera si multe modificari dar cel mai important este ca ofera o grafica mult mai frumoasa.

Descarca:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress