SpiderMan

spiderman joc

Unul dintre cele mai frumoase jocuri create dupa filmul cu acelasi nume. Il vei controla pe fantasticul SpiderMan cu care vei rezolva misiuni diverse. Vei lua lua parte la misiuni de salvare si vei lupta contra inamicilor care vor incerca sa te opreasca. La anumite nivele vei intalnii inamici puternici care vor necesita mai mult timp si efort pentru ai infrange.

Personajul este rapid, puternic si agil. El se foloseste de plasa sa de paianjen care este foarte rezistenta. Cu ajutorul ei vei escalada cladirile si vei infrange inamicii.

Jocul te va informa mereu cu privire la urmatoarea misiuni prin informatii de tip text afisate pe ecran sau prin intro-uri video care iti va prezenta misiunea si indiciile necesare. Fi atent pentru ca te va ajuta sa rezolvi nivelurile mai usor.

Pe parcursul jocului vei colecta si bonusuri de viata, puncte sau plase de paianjen. Jocul ofera o multime de misiuni frumoase pe care vi le recomand! Descarca si tu varianta demonstrativa a jocului si lasa-ti parerea mai jos!

 

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress