Starcraft

StarCraft este un joc de strategie real-time dezvoltat si lansat de catre Blizzerd Entertainment pentru platformele Windows, Mac si Nintendo.Dezvoltarea acestui joc a inceput inca din 1995 avand prima afisare in 1996 mai apoi fiind lansat ca si produs final in 1998. Jocul are la baza motorul de joc folosit si de “Tides of Darkess”.

Actiunea jocul dupa cum observam si in titlu are loc in spatiu avand ca suport diferite zone de razboi. Jocul pune la dispozitia playerului trei rase din care poate alege Zerg, Terran si Protoss fiecare avand carecteristi unice. Aceasta te determina sa abordezi diferite strategi in functie de nevoile fiecarei rase, toate avand la baza doua resurse principale care ajuta la dezvoltarea fortei militare si sustinerea acesteia, minerale si gaz vespene.

Desi fiecare rasa are caracteristici unice victoria sta numai in strategia aleasa si managerierea resurselor.Cat despre rase, Protoss si Zerg nu isi pot construi bazele oricum si oricunde. Protoss trebuie sa isi puna baza langa o retea de energie electrica, pe cand baza celor de la Zerg trebuie asezata pe un ‘covor’ de biomass numit ‘creep’.

Spre deosebire de celelalte doua rase Terra nisi pot pune baza cam oriunde deasemenea avand abilitatea de a-si lua zborul si de a se deplasa intr-un alt loc. Scopul jocului fie ca joci in modul single-player fie multiplayer este Acela de infrangere a inamicului si cucerire totala a hartii.

Download:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress