Unreal Tournament 3

unreal

Unreal Tournament III este ultimul joc din seria de jocuri “Unreal” . Este un first-person shooter dezvoltat de Epic Games, publicat de Midway Games si distribuit de Valve Corporation. Jocul a fost anuntat in 2005 sub numele de Unreal Tournament 2007 si ca va fi lansat in 2006, dar lasarea acestuia a fost intarziata pana in anul 2007 , iar in Ianuarie 2007 a fost renumit ca si Unreal Tournament 3.Jocul a iesit pe piata in 2007 si 2008 pentru platforme precum Windows, PS3 si xBox.

Ca si predecesori lui UT3 jocul este in principui un online multiplayer,  oferind diferite moduri de joc precum Warfare, Capture the flag si altele. Deasemenea modul single-player este disponibil avand la baza o poveste, care incepe cu un tournament one on one.

Modurile disponibile pentru single-player sunt Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the flag, Duel, Warfare, Vehicle capture the flag, Betrayal and Greed. Povestea jocului incepe la cativa ani dupa UTD2003 in anul 2307 unde un atac Necris loveste o colonie pe o planeta necunoscuta, eliberand Kralls armati impotriva oamenilor. Colonia este neajutorata cand apare un grup de soldati apare, conducatorul lor fiind Reaper. Acesta fiind ranit grav este dus la baza Izanagi pentru recuperare si de aici incepe distractia.

Download:

descarca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress